Chef's favourite tomato

Elke dag koken als een sterrenchef

Er komt heel wat vakmanschap kijken bij het telen van de Kumato, alleen met behulp van traditionele technieken en natuurlijke methoden kunnen de kleur en smaak die zo kenmerkend zijn voor deze tomaat bereikt worden. De Kumato is overheerlijk te gebruiken in Mediterraanse gerechten.

De Kumato vindt zijn oorsprong in de traditionele Spaanse keuken van smaakvolle gazpacho's, rijke salades, flinterdunne tomatencarpaccio's en natuurlijk de tapas bij de borrel. Ook hier wordt de Kumato door menig (thuis) chefs geserveerd. En dat is niet voor niks. De donkerbruine- goudgroenige kleur geeft de vrucht een opvallend en bijna exotisch uiterlijk. De intense en zoete smaak is zo op zichzelf staand dat de Kumato een gerecht volledig kan dragen. 

PrimaLabel-Primaflora-DenBerk-Delice-ver
Verkrijgbaar bij Delhaize
Kumato Délice.jpg

Bekijk ook onze andere producten:

TELER.png
TOMAAT.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

Berkelaar 10 - 2330 Merksplas

T: +3214 40 72 40

info@denberk.be

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon