top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Caro Ooms: Marketeer

Prestatiegericht. Extravert. Sociaal. Doorzettingsvermogen. Zelfstandig. Daadkrachtig. Stipt.

Dit ben ik, zo omschrijf ik mezelf.


2021, het jaar waarin veel deuren openden naar een mooie toekomst. Ik studeerde met glans af als Marketeer aan Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Ik was er vrij zeker van, 'ik ben klaar voor het échte leven'. Doorheen het jaar kwam ik in aanraking met Den Berk Délice. Een groeiend bedrijf met ontzettend veel mogelijkheden. En ja hoor, de beslissing was snel gemaakt.


27 september 2021, mijn eerste werkdag (van de nog zovele die volgen). Met een gezonde dosis stress wandelde ik de mooie serre trap op. Al snel werd me duidelijk dat dit mijn tweede thuis zou worden. Met een hele boel toffe collega's, mooie locaties en een hand vol nieuwe kansen was ik ready voor het nieuwe hoofdstuk in m'n leven.
Prestatiegericht. Extravert. Sociaal. Doorzettingsvermogen. Zelfstandig. Daadkrachtig. Stipt.

Marketing in de tomatenwereld? Jep, het wordt als maar belangrijker binnen Den Berk Délice. Én ik kan zeggen dat ik na enkele maanden mijn tomatensmaak te pakken heb.


Mijn takenpakket? Simpel, zowat alles wat te maken heeft social media, communicatie en evenementen. Ook mijn creatieve kant en mijn kookkunsten mogen absoluut niet ontbreken bij deze job. (Heb je trouwens al eens een gerechtje gemaakt met onze Miss Perfect?)


Ons doel? De consumenten, zowel offline als online, laten zien waarvoor we staan en overtuigen van onze lekkerste smaaktomaat.


En of ik mijn kennis al heb bijgeschaafd? Zeker wel! Ik leerde onder andere al werken met verschillende programma's van Adobe. Ook heeft social media nog maar amper geheimen voor mij.Én ik kan zeggen dat ik na enkele maanden mijn tomatensmaak te pakken heb.

Ik heb trouwens niet verkeerd gedacht. Na een half jaartje aan de slag te zijn, heb ik mijn plaatsje hier echt wel gevonden. Door mijn zéér sociale kant en altijd goedgezinde humeur voel ik me prima binnen het marketing- en salesteam. Ook mijn komst op de verschillende locaties wordt altijd enorm geapprecieerd.


Voila, genoeg gepend. Ik ga dan nu nog wat foto's maken, posts schrijven en misschien nog wel een extra gerechtje koken met onze Miss Perfect Délice! Begin al maar te watertanden...

563 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page