top of page
Kumato Délice, Chef's Favourite
Kumato Délice - wit.png

Chef's favourite tomato

Elke dag koken als een sterrenchef

Er komt heel wat vakmanschap kijken bij het telen van de Kumato, alleen met behulp van traditionele technieken en natuurlijke methoden kunnen de kleur en smaak die zo kenmerkend zijn voor deze tomaat bereikt worden. De Kumato is overheerlijk te gebruiken in Mediterraanse gerechten.

De Kumato vindt zijn oorsprong in de traditionele Spaanse keuken van smaakvolle gazpacho's, rijke salades, flinterdunne tomatencarpaccio's en natuurlijk de tapas bij de borrel. Ook hier wordt de Kumato door menig (thuis) chefs geserveerd. En dat is niet voor niks. De donkerbruine- goudgroenige kleur geeft de vrucht een opvallend en bijna exotisch uiterlijk. De intense en zoete smaak is zo op zichzelf staand dat de Kumato een gerecht volledig kan dragen. 

Producten website7.jpg
Verkrijgbaar bij Delhaize

Ontdek enkele gerechten:

Party Delice 500g-verpakking met tomaatjes.jpg
Miss Perfect Délice.jpg

Bekijk ook onze andere producten:

Den Berk Délice 202405262135-©FrC.png
Pure Délice.jpg
Petite Délice.jpg
Chef Delice 550g-verpakking met tomaatjes.jpg
Snack Délice zaadloze snackpaprika.jpg
bottom of page