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Zeeuwse mosselen met tomaat en frietjes

Moules de Zeeland avec tomate et frites

Zeeland mussels with tomato and fries

Seeländische Muscheln mit Tomate und Pommes frites

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15 minuten

15 minutes

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15 Minuten

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Apero

Apéro

Appetiser

Appetithäppchen

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4

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Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Deze klassieke Zeeuwse mosselen zijn zo lekker! Eenvoudig om te maken en binnen 20 minuten op je tafel!

Ces moules classiques de Zeeland sont si délicieuses ! Facile à préparer et sur votre table en 20 minutes !

These classic Zeeland mussels are so delicious! Easy to make and on your table within 20 minutes!

Diese klassische seeländische Muscheln sind so lecker! Einfach zu machen und in 20 Minuten auf dem Tisch.

Ingrediënten
  • 300 gram Miss Perfect Délice tomaatjes

  • Frietaardappelen

  • Mosselen

  • Venkelzaad

  • Ui

  • Platte peterselie

  • Pigment d'espelette

  • Witte wijn

  • Mayonaise

  • Look

  • Boter

  • Peper en zout

    • Citroen

  • 300 grams of Miss Perfect Délice tomatoes

  • French fries

  • Mussels

  • Fennel seeds

  • Onion

  • Flat parsley

  • Pigment d'espelette

  • White wine

  • Mayonnaise

  • Garlic

  • Butter

  • Pepper and salt

    • Lemon

  • 300 g Miss Perfect Délice Tomaten

  • Kartoffeln für Pommes frites

  • Muscheln

  • Fenchelsamen

  • Zwiebel

  • glatte Petersilie

  • Piment d'Espelette

  • Weißwein

  • Mayonnaise

  • Knoblauch

  • Butter

  • Pfeffer und Salz

  • Zitrone

  • 300 g de Miss Perfect Délice tomates

  • Pommes de terre frites

  • Moules

  • Graine de fenouil

  • Oignon

  • Persil plat

  • Espelette pigment

  • Vin blanc

  • Ail

  • Beurre

  • Mayonnaise

  • Poivre et sel

    • Citron

Bereiding

1. Stoof  de ui, look en tomaten aan in een pan. Laat het gedurende 30 minuten sudderen. Mix daarna en vergeet niet te roeren.


2. Snijd de platte peterselie fijn, snijd de ui in dunnen halve ringen. De Miss Perfect Délice tomaatjes mag je halveren.


3. Was de mosselen.


4.Versnipper 1 teen look.


5. Snijd de friet aardappelen en bak deze voor in de friteuse op 120°C.


6. Zet een pan op het vuur, voeg olijfolie toe. Doe de mosselen en de look in de pan, blus deze met witte wijn, voeg de tomatensaus en de ui toe en een beetje venkelzaad. Doe hierbij een klontje boter, en de halve Miss Perfect Délice tomaatjes.


7. Werk af met pigment d’espelette, de platte peterselie en zeste van citroen.


8. Bak de frietjes op 180°C.


9. Serveer met een potje mayonaise.

1. Sauté the onion, garlic and tomatoes in a pan. Let it simmer for 30 minutes. Then blend and don't forget to stir.


2. Finely chop the flat parsley, cut the onion into thin half rings. You may halve the Miss Perfect Délice tomatoes.


3. Wash the mussels.


4.Shred 1 clove of garlic.


5. Cut the fries potatoes and pre-fry them in the deep fryer at 120°C.


6. Put a pan on the heat, add olive oil. Put the mussels and garlic in the pan, deglaze with white wine, add the tomato sauce and onion and a little fennel seed. Add to this a knob of butter, and half the Miss Perfect Délice tomatoes.


7. Finish with pigment d'espelette, the flat parsley and zest of lemon.


8. Bake the fries at 180°C.


9. Serve with a jar of mayonnaise.

1. Faire sauter l'oignon, l'ail et les tomates dans une poêle. Laissez mijoter pendant 30 minutes. Mélangez ensuite et n'oubliez pas de remuer.


2. Hachez finement le persil plat, coupez l'oignon en fines demi-rondelles. Vous pouvez diviser par deux les tomates Miss Perfect Délice.


3. Lavez les moules.


Râper une gousse d'ail.


5. Coupez les pommes de terre frites et faites-les précuire dans la friteuse à 120°C.


6. Mettez une poêle sur le feu, ajoutez l'huile d'olive. Ajouter les moules et l'ail dans la poêle, déglacer avec le vin blanc, ajouter la sauce tomate et l'oignon et un peu de graines de fenouil. Ajoutez une noix de beurre, et la moitié des tomates Délice Miss Perfect.


7. Terminer avec le pigment d'espelette, le persil plat et le zeste de citron.


8. Faites frire les frites à 180°C.


9. Servir avec un pot de mayonnaise.

1. Die Zwiebeln, Knoblauch und Tomaten in einer Pfanne dünsten und 30 Minuten schmoren lassen. Dann mischen und umrühren nicht vergessen. 


2. Die glatte Petersilie fein hacken, die Zwiebel in dünne Halbringe schneiden. Die Miss Perfect Délice Tomaten halbieren.


3. Die Muscheln waschen.


4. 1 Knoblauchzehe fein hacken.


5. Die Kartoffeln in Pommes frites schneiden und in der Fritteuse bei 120°C   vorfrittieren.


6. Eine Pfanne auf den Herd stellen, Olivenöl hinzufügen. Muscheln und   Knoblauch in die Pfanne geben, mit Weißwein ablöschen. Tomatensauce, Zwiebel   und etwas Fenchelsamen dazugeben. Ein Stückchen Butter und die halbierte Miss   Perfect Délice Tomaten hinzufügen.


7. Mit dem Pigment d'espelette, der glatten Petersilie und der   Zitronenschale abschmecken.


8. Die Pommes frites bei 180°C frittieren.


9. Mit Mayonnaise servieren.

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