Zeeuwse mosselen met tomaat en frietjes
Moules de Zeeland avec tomate et frites
Zeeland mussels with tomato and fries
Seeländische Muscheln mit Tomate und Pommes frites
15 minuten
15 minutes
15 minutes
15 Minuten
Apero
Apéro
Appetiser
Appetithäppchen
4
Makkelijk
Facile
Easy
Einfach
Deze klassieke Zeeuwse mosselen zijn zo lekker! Eenvoudig om te maken en binnen 20 minuten op je tafel!
Ces moules classiques de Zeeland sont si délicieuses ! Facile à préparer et sur votre table en 20 minutes !
These classic Zeeland mussels are so delicious! Easy to make and on your table within 20 minutes!
Diese klassische seeländische Muscheln sind so lecker! Einfach zu machen und in 20 Minuten auf dem Tisch.
Ingrediënten
300 gram Miss Perfect Délice tomaatjes
Frietaardappelen
Mosselen
Venkelzaad
Ui
Platte peterselie
Pigment d'espelette
Witte wijn
Mayonaise
Look
Boter
Peper en zout
Citroen
300 grams of Miss Perfect Délice tomatoes
French fries
Mussels
Fennel seeds
Onion
Flat parsley
Pigment d'espelette
White wine
Mayonnaise
Garlic
Butter
Pepper and salt
Lemon
300 g Miss Perfect Délice Tomaten
Kartoffeln für Pommes frites
Muscheln
Fenchelsamen
Zwiebel
glatte Petersilie
Piment d'Espelette
Weißwein
Mayonnaise
Knoblauch
Butter
Pfeffer und Salz
Zitrone
300 g de Miss Perfect Délice tomates
Pommes de terre frites
Moules
Graine de fenouil
Oignon
Persil plat
Espelette pigment
Vin blanc
Ail
Beurre
Mayonnaise
Poivre et sel
Citron
Bereiding
1. Stoof de ui, look en tomaten aan in een pan. Laat het gedurende 30 minuten sudderen. Mix daarna en vergeet niet te roeren.
2. Snijd de platte peterselie fijn, snijd de ui in dunnen halve ringen. De Miss Perfect Délice tomaatjes mag je halveren.
3. Was de mosselen.
4.Versnipper 1 teen look.
5. Snijd de friet aardappelen en bak deze voor in de friteuse op 120°C.
6. Zet een pan op het vuur, voeg olijfolie toe. Doe de mosselen en de look in de pan, blus deze met witte wijn, voeg de tomatensaus en de ui toe en een beetje venkelzaad. Doe hierbij een klontje boter, en de halve Miss Perfect Délice tomaatjes.
7. Werk af met pigment d’espelette, de platte peterselie en zeste van citroen.
8. Bak de frietjes op 180°C.
9. Serveer met een potje mayonaise.
1. Sauté the onion, garlic and tomatoes in a pan. Let it simmer for 30 minutes. Then blend and don't forget to stir.
2. Finely chop the flat parsley, cut the onion into thin half rings. You may halve the Miss Perfect Délice tomatoes.
3. Wash the mussels.
4.Shred 1 clove of garlic.
5. Cut the fries potatoes and pre-fry them in the deep fryer at 120°C.
6. Put a pan on the heat, add olive oil. Put the mussels and garlic in the pan, deglaze with white wine, add the tomato sauce and onion and a little fennel seed. Add to this a knob of butter, and half the Miss Perfect Délice tomatoes.
7. Finish with pigment d'espelette, the flat parsley and zest of lemon.
8. Bake the fries at 180°C.
9. Serve with a jar of mayonnaise.
1. Faire sauter l'oignon, l'ail et les tomates dans une poêle. Laissez mijoter pendant 30 minutes. Mélangez ensuite et n'oubliez pas de remuer.
2. Hachez finement le persil plat, coupez l'oignon en fines demi-rondelles. Vous pouvez diviser par deux les tomates Miss Perfect Délice.
3. Lavez les moules.
Râper une gousse d'ail.
5. Coupez les pommes de terre frites et faites-les précuire dans la friteuse à 120°C.
6. Mettez une poêle sur le feu, ajoutez l'huile d'olive. Ajouter les moules et l'ail dans la poêle, déglacer avec le vin blanc, ajouter la sauce tomate et l'oignon et un peu de graines de fenouil. Ajoutez une noix de beurre, et la moitié des tomates Délice Miss Perfect.
7. Terminer avec le pigment d'espelette, le persil plat et le zeste de citron.
8. Faites frire les frites à 180°C.
9. Servir avec un pot de mayonnaise.
1. Die Zwiebeln, Knoblauch und Tomaten in einer Pfanne dünsten und 30 Minuten schmoren lassen. Dann mischen und umrühren nicht vergessen.
2. Die glatte Petersilie fein hacken, die Zwiebel in dünne Halbringe schneiden. Die Miss Perfect Délice Tomaten halbieren.
3. Die Muscheln waschen.
4. 1 Knoblauchzehe fein hacken.
5. Die Kartoffeln in Pommes frites schneiden und in der Fritteuse bei 120°C vorfrittieren.
6. Eine Pfanne auf den Herd stellen, Olivenöl hinzufügen. Muscheln und Knoblauch in die Pfanne geben, mit Weißwein ablöschen. Tomatensauce, Zwiebel und etwas Fenchelsamen dazugeben. Ein Stückchen Butter und die halbierte Miss Perfect Délice Tomaten hinzufügen.
7. Mit dem Pigment d'espelette, der glatten Petersilie und der Zitronenschale abschmecken.
8. Die Pommes frites bei 180°C frittieren.
9. Mit Mayonnaise servieren.
Miss Perfect Délice
Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.
La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.
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The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary gourmet. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unparalleled in flavor and rightfully our great pride.
Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!