Vegan tofu omelet
Omelette au tofu végétalien
Vegan tofu omelette
Veganes Tofu Omelett
15 minuten
15 minutes
15 minutes
15 Minuten
Ontbijt
Petit-déjeuner
Breakfast
Frühstück
2
Makkelijk
Facile
Easy
Einfach
Op zoek naar een veganistische vervanger van een omelet? Probeer dan zeker deze variant eens! Tofu heeft van zichzelf weinig smaak, maar door deze goed te kruiden, kun je een heerlijke omelet maken!
Vous cherchez une alternative végétalienne à l'omelette ? Alors vous devez absolument essayer cette variante ! Le tofu a peu de goût peu de saveur en soi, mais en l'assaisonnant bien, vous pouvez faire une délicieuse omelette !
Looking for a vegan alternative to an omelette? Then you should definitely try this variant! Tofu has little flavour of its own, but by seasoning it well, you can make a delicious omelette!
Sie suchen nach einer veganen Alternative für ein Omelett? Dann testen Sie doch mal diese Variante! Tofu hat zwar wenig Eigengeschmack, aber wenn Sie ihn gut würzen, können Sie ein köstliches Omelett zubereiten.
Ingredients
100 g snoeptomaten Pure Délice
1 pakje harde tofu
1 pakje zachte tofu
1 sjalot
bieslook
olijfolie
frambozenazijn
peper, zout, curry, komijn, kurkuma, paprikapoeder
100 g cherry tomatoes Pure Délice
1 pack of hard tofu
1 pack of soft tofu
1 shallot
chives
olive oil
raspberry vinegar
pepper, salt, curry, cumin, turmeric, paprika powder
100 g Snacktomaten Pure Délice
1 Packung hartes Tofu
1 Pakcung zartes Tofu
1 Schalotte
Schnittlauch
Olivenöl
Himbeeressig
Salz, Pfeffer, Curry, Kümmel, Kurkuma, Paprikapulver
100 g de tomates de Pure Délice
1 paquet de tofu dur
1 paquet de tofu doux
1 échalote
ciboulette
huile d'olive
vinaigre de framboise
poivre, sel, curry, cumin, curcuma, paprika
Preparation
1. Snijd de tomaten, een halve sjalot en de bieslook fijn.
2. Meng dit in een kom met olijfolie en frambozenazijn en kruid met peper en zout.
3. Zet de kom even opzij zodat de smaken mooi kunnen mengen. Dit mengsel is jouw tomatensalsa.
4. Doe de zachte tofu in een blender en mix deze tot het geheel mooi lopend is.
5. Voeg de specerijen toe en giet in een kom.
6. Snipper de andere helft van de sjalot.
7. Stoof de gesnipperde sjalot aan in een pan, breek de harde tofu en voeg toe.
8. Doe vervolgens het papje van de zachte tofu ook in de pan en meng goed tot een smeuïge consistentie.
9. Dresseer op een bord met de tomatensalsa.
1. Finely chop the tomatoes, half a shallot and the chives.
2. Mix in a bowl with olive oil and raspberry vinegar and season with salt and pepper.
3. Set the bowl aside to allow the flavours to blend. This mixture is your tomato salsa.
4. Put the soft tofu in a blender and blend until smooth.
5. Add the spices and pour into a bowl.
6. Chop the other half of the shallot.
7. Sauté the chopped shallot in a pan, break up the hard tofu and add it.
8. Then add the soft tofu mixture to the pan and mix well to a smooth consistency.
9. Dress the plate with the tomato salsa.
1. Hachez finement les tomates, une demi-échalote et la ciboulette.
2. Mélanger dans un bol l'huile d'olive et le vinaigre de framboise et assaisonner de sel et de poivre.
3. Mettez le bol de côté pour permettre aux saveurs de se mélanger. Ce mélange est votre salsa de tomates.
4. Mettez le tofu doux dans un mixeur et mixez-le jusqu'à ce qu'il soit lisse.
5. Ajoutez les épices et versez dans un bol.
6. Hachez l'autre moitié de l'échalote.
7. Faire sauter l'échalote hachée dans une poêle, briser le tofu dur et l'ajouter.
8. Ajoutez ensuite le mélange de tofu doux dans la poêle et mélangez bien pour obtenir une consistance lisse.
9. Assaisonnez l'assiette avec la salsa de tomates.
1. Die Tomaten, eine halbe Schalotte und den Schnittlauch fein hacken.
2. In einer Schüssel mit Olivenöl und Himbeeressig vermischen und mit Salz und Pfeffer abschmecken.
3. Die Schüssel für eine Weile beiseite stellen, damit sich die Aromen gut vermischen können. Diese Mischung wird die Tomatensalsa.
4. Den aufgeweichten Tofu in einen Mixer geben und pürieren, bis er schön flüssig ist.
5. Die Gewürze hinzufügen und in eine Schüssel geben.
6. Die andere Hälfte der Schalotte hacken.
7. Die gehackte Schalotte in einer Pfanne anbraten, den harten Tofu zerkleinern und hinzufügen.
8. Dann den Brei vom weichen Tofu ebenfalls in die Pfanne geben und gut verrühren, bis eine cremige Konsistenz entsteht.
9. Auf einem Teller mit der Tomatensalsa anrichten.
Pure Délice
Puur, gezond, knapperig, smaakvol en bovenal ontzettend lekker! Precies zoals het bedoeld is: zonder poespas, gekweekt en geplukt met liefde, vakkennis en vakmanschap. Dat is de natuur op z’n best!
Pures, saines, croquantes, savoureuses et, surtout, délicieuses ! Exactement comme elles sont censées l'être : sans chichis, cultivées et cueillies avec amour, expertise et savoir-faire. C'est la nature sous son meilleur jour.
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Pure, healthy, crunchy, flavorful and above all incredibly delicious! Exactly as they are meant to be: without fuss, grown and picked with love, expertise and craftsmanship. That's nature at its finest!
Rein, gesund, knackig, geschmackvoll und vor allem unglaublich lecker! Genau wie es sein sollte: ohne Schnickschnack, mit Liebe, Fachwissen und Handwerkskunst angebaut und geerntet. Das ist die Natur in ihrer schönsten Form!