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Notenbroodtoast met spread van Miss Perfect Délice tomaatjes, rode ui en spiegelei

Toast de pain aux noix avec tartinade de tomates Miss Perfect Délice, oignon rouge et œuf au plat

Nut bread toast with spread of Miss Perfect Délice tomatoes, red onion and fried egg

Nussbrottoast mit Aufstrich von Miss Perfect Délice Tomaten, roten Zwiebeln und Spiegelei

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15 minuten

15 minutes

15 minutes

15 Minuten

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Ontbijt

Petit-déjeuner

Breakfast

Frühstück

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2

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Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Een stevig en gezond ontbijtje om de dag te starten, mmmh!

Un petit déjeuner copieux et sain pour commencer la journée, mmmh !

A hearty and healthy breakfast to start the day, mmmh!

Ein kräftiges und gesundes Frühstück für den Start in den Tag, mmmh!

Ingredients


  • 150 gram Miss Perfect Délice tomaatjes

  • 2 dikke sneden notenbrood

  • 75 gram feta

  • 1 grote rode ui

  • 2 eieren

  • Olijfolie 

  • Peper en zout


  • 150 grams of Miss Perfect Délice tomatoes

  • 2 thick slices of nut bread of your choice

  • 75 grams of feta cheese

  • 1 large red onion

  • 2 eggs

  • Olive oil

  • Pepper and salt

  • 2 dicke Scheiben Nussbrot Ihrer Wahl

  • 150 g Miss Perfect Délice   Tomaten

  • 75 Gramm Feta-Käse

  • 1 große rote Zwiebel

  • 2 Eier

  • Olivenöl, Pfeffer und Salz


  • 150 gr de tomates Délice Miss Perfect

  • 2 tranches épaisses de pain aux noix

  • 75 gr de fromage feta

  • 1 gros oignon rouge

  • 2 oeufs

  • Huile d'olive

  • Poivre et set

Preparation

1. Rooster het brood goudbruin.


2. Rits de tomaatjes van de steel af en doe in een kom (hou nog 2 tomaatjes opzij voor de afwerking). Voeg de feta toe. Mix met een staafmixer of blender kort tot een dikke massa. Kruid met peper en zout.


3. Pel de ui en snijd in ringen.


4. Verhit een scheut olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Klop de eieren op de rand stuk en laat zachtjes in de pan glijden. Bak tot spiegeleitjes (paardenoog).


5. Dresseer het geroosterde notenbrood op borden. Smeer de tomatenspread erop. Leg hierop een spiegelei. Werk af met de rode ui en nog een trostomaatje on top.

1. Toast the bread until golden brown.


2. Unzip the tomatoes from the stem and place in a bowl (keep 2 more tomatoes aside for finishing). Add the feta cheese. Briefly blend with a hand blender or blender until thick. Season with salt and pepper.


3. Peel the onion and cut into rings.


4. Heat a splash of olive oil in a non-stick pan over medium-high heat. Crack the eggs to the rim and gently slide into the pan. Fry until mirror eggs (horse eye) form.


5. Dress the toasted nut bread on plates. Spread the tomato spread on top. Place a fried egg on top. Top with the red onion and another vine tomato on top.

1. Faites griller le pain jusqu'à ce qu'il soit bien doré.


2. Détacher les tomates de leur tige et les placer dans un bol (garder 2 autres tomates de côté pour la finition). Ajoutez la feta. Mélangez brièvement avec un mixeur manuel ou un blender jusqu'à ce que le mélange soit épais. Assaisonnez avec du sel et du poivre.


3. Epluchez l'oignon et coupez-le en rondelles.


4. Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle antiadhésive à feu moyen-élevé. Casser les œufs jusqu'au bord et les faire glisser doucement dans la poêle. Faire frire jusqu'à ce que des œufs miroir (œil de cheval) se forment.


5. Répartir le pain aux noix grillé dans les assiettes. Répartir la pâte à tartiner aux tomates sur le dessus. Placez un œuf au plat sur le dessus. Terminez avec l'oignon rouge et une autre tomate de vigne sur le dessus.f

1. Das Brot goldbraun rösten.


2. Die Tomaten vom Stielansatz befreien und in eine Schüssel geben (2   weitere Tomaten für die Nachbearbeitung beiseite legen). Den Feta dazugeben. Mit einem Stabmixer oder Pürierstab kurz pürieren, bis die Masse dickflüssig ist. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.


3. Die Zwiebel schälen und in Ringe schneiden.


4. Einen Schuss Olivenöl in einer beschichteten Pfanne bei mittlerer bis   hoher Hitze erhitzen. Die Eier bis zum Rand aufschlagen und vorsichtig in die Pfanne gleiten lassen. Braten, bis sich Spiegeleier (Pferdeaugen) bilden.


5. Das geröstete Nussbrot auf Tellern anrichten. Den Tomatenaufstrich   darauf verteilen. Ein Spiegelei darauf legen. Mit der roten Zwiebel und einer weiteren Strauchtomate abschließen.

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Miss Perfect Délice

Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.

La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.

WHERE TO BUY?

Delhaize

Carrefour

OKay

Jumbo

Intermarché

The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary gourmet. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unparalleled in flavor and rightfully our great pride.

Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!

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