
Mini pizza met kip en pesto
Mini pizza au poulet et au pesto
Mini pizza with chicken and pesto

30 minuten
30 minutes
30 minutes

Apero
Apero
Appetiser

4

Makkelijk
Facile
Easy
Een eenvoudig receptje met ingrediënten die samen een lekker en snel gerechtje vormen. Zo tover je in een mum van tijd een overheerlijke 'pizza baguette' op tafel!
Une recette simple avec des ingrédients qui, ensemble, constituent un plat savoureux et rapide. De cette façon, vous pouvez mettre une délicieuse "pizza baguette" sur la table en un rien de temps !
A simple recipe with ingredients that combine for a tasty and quick dish. This way, you can put a delicious 'pizza baguette' on the table in no time!
Ingrediënten
Miss Perfect Délice
1 stokbrood
1 kippenborst
100 gram pesto
koriander
kippenkruiden
Miss Perfect Délice
1 baguette
1 chicken breast
100 grams of pesto
coriander
chicken spices
Miss Perfect Délice
1 baguette
1 poitrine de poulet
100 grammes de pesto
coriandre
épices pour poulet
Bereiding
1. Halveer het stokbrood en snijd het in twee halve stukken.
2. Snijd de kip in hapbare stukjes en begin met bakken op een middelhoog vuur voor ongeveer 4 à 5 minuten aan elke kant. Kruid de kip met wat kippenkruiden. Laat de kip bakken tot deze vanbinnen gaar is en een goudbruin kleurtje heeft.
3. Verwarm de oven voor op 200°.
4. Snij de kerstomaatjes doormidden.
5. Bestrijk de twee halve stukken stokbrood met de pesto, beleg daarna met de kip en de halve kerstomaatjes. Werk af met gemalen mozzarella.
6. Zet in de oven voor 8 à 10 minuten tot de kaas gesmolten is.
7. Werk af met koriander.
1. Halve the baguette and cut it into two half pieces.
2. Cut the chicken into bite-sized pieces and start frying on a medium heat for about 4 to 5 minutes on each side. Season the chicken with some chicken seasoning. Fry the chicken until it is cooked inside and has a golden brown colour.
3. Preheat the oven to 200°.
4. Cut the cherry tomatoes in half.
5. Spread pesto on the two halves of the baguette, then top with the chicken and the cherry tomatoes. Finish off with ground mozzarella.
6. Place in the oven for 8 to 10 minutes until the cheese has melted.
7. Finish with coriander.
1. Couper la baguette en deux et la couper en deux moitiés.
2. Coupez le poulet en petits morceaux et commencez à le faire frire à feu moyen pendant environ 4 à 5 minutes de chaque côté. Assaisonnez le poulet avec de l'assaisonnement pour poulet. Faites frire le poulet jusqu'à ce qu'il soit cuit à l'intérieur et qu'il ait une couleur brun doré.
3. Préchauffez le four à 200°.
4. Coupez les tomates cerises en deux.
5. Répartir le pesto sur les deux moitiés de la baguette, puis recouvrir du poulet et des tomates cerises. Terminer par la mozzarella moulue.
6. Mettez au four pendant 8 à 10 minutes jusqu'à ce que le fromage soit fondu.
7. Terminez avec de la coriandre.
Miss Perfect Délice
Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.
La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les connaisseurs culinaires. Délicieusement sucré, juteux et intense. Il s'agit du meilleur produit de sa catégorie, primé, au goût inégalé, dont nous sommes à juste titre fiers et heureux.
WAAR TE KOOP?
Delhaize
Carrefour
OKay
Jumbo
Intermarché
The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary connoisseur. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unequalled in taste and rightfully our pride and joy.