Kleurrijke bruschetta van Chef Délice-tomaten
Bruschetta colorée de tomates Chef Délice
Colourful bruschetta with Chef Délice tomatoes
Bunte Bruschetta von Chef Délice Tomaten
15 minuten
15 minutes
15 minutes
15 Minuten
Apero
Apéro
Appetiser
Appetithäppchen
4
Makkelijk
Facile
Easy
Einfach
Wanneer een Italiaanse klassieker gemaakt wordt met pareltjes, ontstaat er magie. Bruschetta kan dienen als voorgerecht, maar eveneens als snack of zelfs als hapje bij een aperitief. Laat de zomer toe met dit verfrissende
en gezonde recept. Buon appetito!
Lorsqu'un classique italien est réalisé avec des pierres précieuses, la magie est créée. La bruschetta peut servir d'entrée, mais aussi d'en-cas ou même d'apéritif. Laissez l'été arriver avec ce recette saine et rafraîchissant. Buon appetito!
When an Italian classic is made with pearls, magic is created. Bruschetta can serve as a starter, but also as a snack or even as an appetiser. Allow the summer to enter with this refreshing and healthy recipe. Buon appetito!
Magie entsteht, wenn ein italienischer Klassiker mit diesen Perlen zubereitet wird. Bruschetta kann als Vorspeise, aber auch als Snack oder sogar als Appetithäppchen serviert werden. Mit diesem erfrischenden und gesunden Rezept kann der Sommer kommen. Buon appetito!
Ingrediënten
2 heirloomtomaten Chef Délice
1 lente-ui
4 sneden brood
1 el olijfolie extra vierge
1 el sushi-azijn
peper, zout
2 heirloom tomatoes Chef Délice
1 spring onion
4 slices of bread
1 tbsp extra virgin olive oil
1 tbsp sushi vinegar
pepper, salt
2 Heirloom Tomaten Chef Délice
1 Frühlingszwiebel
4 Scheiben Brot
1 EL Olivenöl Extra Vergine
1 EL Sushi-Essig
Salz, Pfeffer
2 tomates Heirloom Chef Délice
1 oignon de printemps
4 tranches de pain
1 cs d'huile olive extra vierge
1 cs vinaigre sushi
poivre, sel
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Besprenkel het brood met olijfolie, peper en zout. Plaats de sneden 3 tot 5 minuten in de oven tot ze goudbruin gebakken zijn.
3. Snijd de lenteui in brunoise.
4. Snijd de tomaten in 4, verwijder het vruchtvlees en snijd ze daarna in kleine blokjes van ½ cm.
5. Doe de tomatenblokjes in een kom en voeg peper, zout, olijfolie en sushi-azijn toe.
6. Meng alles goed en leg het mengsel op het brood.
7. Werk af met de lenteui.
1. Preheat the oven to 200 °C.
2. Sprinkle the bread with olive oil, pepper and salt. Place the slices in the oven for 3 to 5 minutes until they are golden brown.
3. Cut the spring onion into brunoise.
4. Cut the tomatoes into 4, remove the flesh and then cut into ½ cm cubes.
5. Put the diced tomatoes in a bowl and add pepper, salt, olive oil and sushi vinegar.
6. Mix well and place the mixture on the bread.
7. Finish off with the spring onion.
1. Préchauffez le four à 200 °C.
2. Saupoudrez le pain d'huile d'olive, de poivre et de sel. Mettez les tranches au four pendant 3 à 5 minutes jusqu'à ce qu'elles soient dorées.
3. Coupez l'oignon de printemps en brunoise.
4. Coupez les tomates en 4, retirez la chair, puis coupez-les en cubes de ½ cm.
5. Mettez les tomates en dés dans un bol et ajoutez le poivre, le sel, l'huile d'olive et le vinaigre sushi.
6. Mélangez bien et déposez le mélange sur le pain.
7. Terminez avec l'oignon de printemps.
1. Zuerst den Ofen auf 200 °C Grad vorheizen.
2. Das Brot mit Olivenöl, Pfeffer und Salz beträufeln. Die Scheiben 3-5 Minuten lang im Ofen goldbraun backen.
3. Die Frühlingszwiebeln in Brunoise schneiden.
4. Die Tomaten vierteln, das Fruchtfleisch entfernen und danach in ½ cm Würfel schneiden.
5. Die Tomatenwürfel in eine Schüssel geben und Salz, Pfeffer, Olivenöl und Sushi-Essig hinzufügen.
6. Alles gut vermischen und die Mischung auf das Brot geben.
7. Mit den Frühlingszwiebeln anrichten.
Chef Délice
De tomaten zoals ze in grootmoeders tuin geteeld werden. Ze komen voor in verschillende kleuren en vormen, en brengen stuk voor stuk een aparte beleving. Het geribde uiterlijk en de volle vruchten zijn typerend voor de Chef Délice, waardoor ze er heel authentiek uitzien. De smaak is zo intens, alsof ze uit je eigen tuin komen.
Les tomates telles qu'elles étaient cultivées dans le jardin de la grand-mère. Elles existent en différentes couleurs et formes, et chacune d'entre elles apporte une expérience distinctive. L'aspect côtelé et les fruits charnus sont typiques de la Chef Délice, ce qui leur donne un aspect très authentique. Leur saveur est si intense, comme si elles venaient de votre propre jardin.
WAAR TE KOOP?
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Tomatoes as they were grown in grandmother's garden. They come in different colors and shapes, each bringing a distinct experience. The ribbed appearance and full fruits are typical of the Chef Délice, making them look very authentic. The flavor is so intense, as if they came from your own garden.
Tomaten wie aus Großmutters Garten. In verschiedenen Farben und Formen bieten sie ein einzigartiges Geschmackserlebnis. Das gerippte Aussehen und die vollen Früchte sind charakteristisch für die Chef Délice und machen sie so authentisch. Der Geschmack ist so intensiv, als kämen sie aus dem eigenen Garten.