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Geroosterde zoete aardappel met tomatensalsa

Patate douce rôtie avec salsa de tomates

Roasted sweet potato with tomato salsa

Gebratene Süßkartoffel mit Tomatensalsa

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60 minuten

60 minutes

60 minutes

60 Minuten

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Lunch

Déjeuner

Lunch

Mittagessen

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2

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Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Een lekkere, vegetarische lunch waarmee je iedereen kan plezieren.

Un déjeuner végétarien savoureux qui plaira à tout le monde.

A tasty, vegetarian lunch you can please anyone with.

Ein schmackhaftes, vegetarisches Mittagessen, mit dem Sie jeden erfreuen können.

Ingredients
  • 300g Miss Perfect Délice tomaatjes

  • 2 grote zoete aardappelen

  • 40g geroosterde pijnboompitten

  • 100g pancetta

  • 200g (mini) burrata's

  • Handvol verse basilicum

  • 300g Miss Perfect Délice tomatoes

  • 2 large sweet potatoes

  • 40g toasted pine nuts

  • 100g pancetta

  • 200g (mini) burratas

  • Handful of fresh basil

  • 300 g Miss Perfect Délice Tomaten

  • 2 große süßkartoffeln

  • 40 g geröstete Pinienkernen

  • 100 g Pancetta

  • 200 g (mini) Burratas

  • Handvoll frisches Basilikum

  • 300 g de tomates Miss Perfect Délice

  • 2 grosses patates douces

  • 40 g de pignons de pin grillés

  • 100 g de pancetta

  • 200g de burratas (mini)

  • Une poignée de basilic frais

Preparation

1. Verwarm de oven voor op 180°.


2. Prik gaatjes in zoete aardappelen, smeer ze in met olijfolie en zet ze in de oven voor ongeveer 45 min. tot ze vanbinnen lekker zacht zijn.


3. Snijd de Miss Perfect Délice tomaatjes in 4 en doe ze in een mengkom. Voeg de geroosterde pijnboompitjes toe. Breng op smaak met fijngehakte basilicum, een scheutje kwaliteitsvolle olijfolie, peper en zout.


4. Bak intussen de pancetta krokant.


5. Wanneer de zoete aardappelen gaar zijn, snijd je ze open en leg je ze op de borden. Lepel er de tomatensalsa over. Verdeel vervolgens ook nog de burrata en de pancetta over de borden. 


6. Werk af met nog enkele blaadjes verse basilicum.

1. Preheat the oven to 180°.


2. Pierce holes in sweet potatoes, rub them with olive oil and put them in the oven for about 45 min. until they are nice and soft inside.


3. Cut the Miss Perfect Délice tomatoes into 4 and put them in a mixing bowl. Add the toasted pine nuts. Season with chopped basil, a splash of quality olive oil, salt and pepper.


4. Meanwhile, fry the pancetta until crispy.


5. When the sweet potatoes are done, cut them open and place them on the plates. Spoon the tomato salsa over them. Then also divide the burrata and pancetta over the plates.


6. Finish with a few more leaves of fresh basil.

1. Préchauffez le four à 180°.


2. Percez des trous dans les patates douces, graissez-les avec de l'huile d'olive et mettez-les au four pendant environ 45 min jusqu'à ce qu'elles soient bien tendres à l'intérieur.


3. Coupez les tomates Miss Perfect Délice en 4 et mettez-les dans un saladier. Ajoutez les pignons de pin grillés. Assaisonnez avec le basilic haché, un filet d'huile d'olive de qualité, du poivre et du sel.


4. Entre-temps, faites frire la pancetta jusqu'à ce qu'elle soit croustillante.


5. Lorsque les patates douces sont cuites, ouvrez-les et placez-les dans les assiettes. Répartissez la salsa de tomates sur les patates douces. Répartissez ensuite la burrata et la pancetta sur les assiettes.


6. Terminez par quelques feuilles de basilic frais.

1. Den Backofen auf 180° vorheizen.


2. Löcher in die Süßkartoffeln stechen,   sie mit Olivenöl einfetten und für etwa 45 Minuten in den Ofen schieben, bis   sie innen schön weich sind.


3. Die Miss Perfect Délice Tomaten in 4   Stücke schneiden und in eine Rührschüssel geben. Die gerösteten Pinienkerne   hinzufügen. Mit gehacktem Basilikum, einem Schuss hochwertigem Olivenöl,   Pfeffer und Salz abschmecken.


4. In der Zwischenzeit den Pancetta   knusprig anbraten.


5. Wenn die Süßkartoffeln gar sind,   aufschneiden und auf den Tellern anrichten. Die Tomatensalsa darüber geben.   Dann die Burrata und den Pancetta ebenfalls auf den Tellern verteilen.


6. Zum Schluss noch ein paar Blätter   frisches Basilikum darüber geben.

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Miss Perfect Délice

Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.

La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.

WHERE TO BUY?

Delhaize

Carrefour

OKay

Jumbo

Intermarché

The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary gourmet. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unparalleled in flavor and rightfully our great pride.

Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!

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