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Cracker met ricotta en pesto

Cracker avec ricotta et pesto

Cracker with ricotta and pesto

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30 minuten

30 minutes

30 minutes

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Apero

Apero

Appetiser

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4

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Makkelijk

Facile

Easy

Zeg je pesto, dan zeg je bruschetta. Voeg daar nog wat tomaatjes en ricotta aan toe, en je hebt een perfecte snack. Zo maak je het!

Dites pesto, et vous dites bruschetta. Ajoutez quelques tomates et de la ricotta, et vous avez un en-cas parfait. Voici comment le faire !

When you say pesto, you say bruschetta. Add some tomatoes and ricotta, and you have a perfect snack. Here's how to make it!

Ingredients
  • Miss Perfect Délice tomaatjes

  • 1 stokbrood

  • 125 gram ricotta

  • 50 ml pesto

  • 1/2 teentje knoflook

  • basilicum

  • olijfolie, peper, zout

  • Miss Perfect Délice tomatoes

  • 1 baguette

  • 125 grams ricotta cheese

  • 50 ml pesto

  • 1/2 clove of garlic

  • basil

  • olive oil, pepper, salt

  • Miss Perfect Délice tomates

  • 1 baguette

  • 125 grammes de ricotta

  • 50 grammes de pesto

  • 1/2 gousse d'ail

  • basilic

  • huile d'olive, poivre, sel

Preparation

1. Verwarm de oven voor op 200°.


2. Leg de tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en een snuifje peper en zout. 


3.Zet ze 8 à 10 minuten in de oven.


4. Snijd het stokbrood schuin aan in 4 lange plakjes van 1,5 cm dik. Smeer ze in met wat olijfolie.


5. Verhit een grillpan en rooster de broodjes ongeveer 5 minuten krokant.


6. Wrijf de toast in met een teentje knoflook. Laat het brood een beetje afkoelen en besmeer met wat ricotta. 


7. Doe er een schepje pesto bovenop en verdeel de geroosterde tomaatjes erover.


8. Voeg een blaadje verse basilicum toe. Je kan ze zowel warm als koud serveren.

1. Preheat the oven to 200°.


2. Place the tomatoes in an oven dish and sprinkle with olive oil and a pinch of salt and pepper. 


3. Put them in the oven for 8 to 10 minutes.


4. Cut the baguette diagonally into 4 long slices of 1.5 cm thick. Brush them with some olive oil.


5. Heat a grill pan and roast the rolls for about 5 minutes until crispy.


6. Rub a clove of garlic into the toast. Allow the bread to cool slightly and spread with some ricotta. 


7. Put a spoonful of pesto on top and divide the roasted tomatoes over it.


8. Add a fresh basil leaf. You can serve them either warm or cold.

1. Préchauffez le four à 200°.


2. Placez les tomates dans un plat à four et arrosez-les d'huile d'olive et d'une pincée de sel et de poivre. 


3. les mettre au four pendant 8 à 10 minutes.


4. Coupez la baguette en diagonale en 4 longues tranches de 1,5 cm d'épaisseur. Badigeonnez-les d'un peu d'huile d'olive.


5. Faites chauffer une poêle à griller et faites rôtir les rouleaux pendant environ 5 minutes jusqu'à ce qu'ils soient croustillants.


6. Frottez une gousse d'ail sur le toast. Laisser le pain refroidir légèrement et le tartiner avec un peu de ricotta. 


7. Mettez une cuillerée de pesto sur le dessus et répartissez les tomates rôties dessus.


8. Ajoutez une feuille de basilic frais. Vous pouvez les servir chauds ou froids.

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