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Ceviche van hamachi

Ceviche de hamachi

Hamachi ceviche

Ceviche von Hamachi

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50 minuten

50 minutes

50 minutes

50 Minuten

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Diner

Dîner

Dinner

Abendessen

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4

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Gemiddeld

Moyenne

Average

Mittel

Deze verfijnde hamachi met gekonfijte tomaten en een Aziatische vinaigrette is een perfect samenspel van smaken. De combinatie van de frisse vis, de geroosterde tomaten en de pittige vinaigrette maakt dit gerecht tot een ware smaakervaring.

Ce hamachi raffiné avec des tomates confites et une vinaigrette asiatique est une parfaite harmonie de saveurs. L'alliance du poisson frais, des tomates rôties et de la vinaigrette épicée crée une véritable explosion de goûts.

This refined hamachi with confit tomatoes and Asian vinaigrette is a perfect blend of flavors. The combination of fresh fish, roasted tomatoes, and the zesty vinaigrette creates a true taste experience.

Dieses raffinierte Hamachi mit confierten Tomaten und asiatischer Vinaigrette ist eine perfekte Kombination von Aromen. Die Mischung aus frischem Fisch, gerösteten Tomaten und würziger Vinaigrette bietet ein wahres Geschmackserlebnis.

Ingredients
  • 400g Hamachi

  • 300g Miss PerfectDélice - tricoloré

  • 100 g zeekraal

  • Koriander

  • Dille

  • 5 cl sojasaus

  • Gember

  • 5 cl dashi

  • Shiraza

  • 10 cl sushi azijn

  • Vissaus

  • Zure room

  • 2 limoenen

  • 400g Hamachi

  • 300g Miss Perfect Délice tricolore

  • 100g sea beans

  • Coriander

  • Dill

  • 5 cl soy sauce

  • Ginger

  • 5 cl dashi

  • Shiraza

  • 10 cl sushi vinegar

  • Fish sauce

  • Sour cream

  • 2 limes

  • 400g Hamachi

  • 300g Miss Perfect Délice tricolore

  • 100g  Meeresspargel

  • Koriander

  • Dill

  • 5 cl Sojasauce

  • Ingwer

  • 5 cl DashiShiraza

  • 10 cl Sushi-Essig

  • Fischsauce

  • Saure Sahne

  • 2 Limetten

  • 400g de Hamachi

  • 300g de Miss Perfect Délice tricolore

  • 100g de salicorne

  • Coriandre

  • Aneth

  • 5 cl de sauce soja

  • Gingembre

  • 5 cl de dashi

  • Shiraza

  • 10 cl de vinaigre de sushi

  • Sauce de poisson

  • Crème aigre

  • 2 citrons

Preparation

KONFIJT DE TOMATEN

1. 20 Miss Perfect Délice tricolore door elkaar.


2. Leg de Miss Perfect Délice tomaten 10 seconden in kokend water, daarna in ijswater, verwijder dan de schil.


3. Plaats ze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 100 graden met olijfolie, peper en zout.


AZIATISCHE VINAIGRETTE

4. Meng de sojasaus, dashi en sushi azijn.


5. Doe hier 1 koffielepel shiraza bij, 2 plakjes gember, de stengels van de koriander, het sap van 1 limoen en 1 koffielepel vissaus. 


6. Laat dit opkoken en afkoelen.


HAMACHI

7. Snijd de hamachi in dunne plakken en maak een mooie cirkel op het bord.


8. Dresseer hier de gekonfijte Tomaten op, snijd de overgebleven Tomaten doormidden en verdeel deze mooi.


9. Verdeel de kort gekookte Zeekraal over de borden, kruid alles met zout , doe er dan een paar mooie toefjes zure room op en bestrooi met de zeste van limoen. 


10.Werk af met enkele takjes koriander en dille. 


11. Serveer met de Aziatische vinaigrette.

CONFIT THE TOMATOES

1. Mix 20 Miss Perfect Délice tricolore.


2. Blanch the Miss Perfect Délice tomatoes in boiling water for 10 seconds, then transfer them to ice water and remove the skin.


3.Place them in a preheated oven at 100 degrees for 30 minutes with olive oil, pepper, and salt.


ASIAN VINAIGRETTE

4. Mix the soy sauce, dashi, and sushi vinegar.


5. Add 1 teaspoon of shiraza, 2 slices of ginger, the stems of coriander, the juice of 1 lime, and 1 teaspoon of fish sauce.


6. Bring to a boil and let it cool.


HAMACHI

7. Slice the hamachi into thin slices and arrange them in a beautiful circle on the plate.


8. Place the confit tomatoes on top, cut the remaining tomatoes in half, and distribute them nicely.


9. Spread the lightly cooked samphire over the plates, season everything with salt, add a few dollops of sour cream, and sprinkle with lime zest.


10. Finish with a few sprigs of coriander and dill.


11. Serve with the Asian vinaigrette.

CONFIRE LES TOMATES

1. Mélangez 20 Miss Perfect Délice tricolores.


2. Plongez les tomates Miss Perfect Délice pendant 10 secondes dans l’eau bouillante, puis dans l’eau glacée, et retirez la peau.


3. Placez-les pendant 30 minutes dans un four préchauffé à 100 degrés avec de l’huile d’olive, du poivre et du sel.


VINAIGRETTE ASIATIQUE

4. Mélangez la sauce soja, le dashi et le vinaigre de sushi.


5. Ajoutez une cuillère à café de shiraza, 2 tranches de gingembre, les tiges de coriandre, le jus d’un citron vert et une cuillère à café de sauce de poisson.


6. Portez à ébullition puis laissez refroidir.


HAMACHI

7. Coupez le hamachi en fines tranches et disposez-les en un joli cercle sur l’assiette.


8. Dressez dessus les tomates confites, coupez les tomates restantes en deux et répartissez-les joliment.


9. Répartissez la salicorne légèrement cuite sur les assiettes, assaisonnez de sel, ajoutez quelques touches de crème aigre et saupoudrez de zeste de citron vert.


10.Terminez avec quelques brins de coriandre et d’aneth.


11.Servez avec la vinaigrette asiatique.

DIE TOMATEN KONFIEREN

1. Mischen Sie 20 Miss Perfect Délice tricolore.


2. Die Miss Perfect Délice Tomaten 10 Sekunden in kochendem Wasser blanchieren, dann in Eiswasser tauchen und die Haut entfernen.


3. Legen Sie sie für 30 Minuten in einen vorgeheizten Ofen bei 100 Grad mit Olivenöl, Pfeffer und Salz.


ASIATISCHE VINAIGRETTE

4. Sojasauce, Dashi und Sushi-Essig vermengen.


5. Fügen Sie 1 Teelöffel Shiraza, 2 Ingwerscheiben, die Korianderstiele, den Saft einer Limette und 1 Teelöffel Fischsauce hinzu.


6. Zum Kochen bringen und dann abkühlen lassen.


HAMACHI

7. Den Hamachi in dünne Scheiben schneiden und kreisförmig auf dem Teller anrichten.


8. Die konfierten Tomaten darauf verteilen, die restlichen Tomaten halbieren und schön anordnen.


9. Den kurz gekochten Queller auf den Tellern verteilen, alles mit Salz würzen, einige Tupfen Sauerrahm hinzufügen und mit Limettenzeste bestreuen.


10. Mit einigen Zweigen Koriander und Dill garnieren.


11. Mit der asiatischen Vinaigrette servieren.

Yoom Délice.png

Miss Perfect Délice

Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.

La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.

WHERE TO BUY?

Delhaize

Carrefour

OKay

Jumbo

Intermarché

The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary gourmet. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unparalleled in flavor and rightfully our great pride.

Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!

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