top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Wout Roovers: Coördinator Sales

Maandag, 6 september 2021, Putten 19-21, Hoogstraten. Een eerste keer die mooie serre trap op. Uiteraard hadden we er veel zin in. Gezond nerveus ook. De gekende veilige haven verlaten, het begin van een nieuwe reis… Het deed me best wel wat. Na 20 jaar gepokt en gemazeld als sales in de wondere wereld van exotisch fruit, aardbeien, asperges, ... klaar voor ons tomaten – avontuur bij Den Berk Délice.


Een beetje een Einstein-brain ook, zoveel nieuwe info.

De eerste weken leerden me al snel dat ik in een bijzondere omgeving was terecht gekomen. Een beetje een Einstein - brain ook, zoveel nieuwe info. Gelukkig werden we niet aan ons lot overgelaten, alle collega’s over de verscheidene locaties maakten tijd vrij om hun deel van het proces toe te lichten. Een warme omgeving met veel goesting.


Als snel waren begrippen als ToBRFV, gasprijzen, bladsnijden, cherrytros, axiany... mijn deel. Ondanks mijn ervaring in groenten en fruit werd ik dagelijks verrast door de complexiteit van de tomatenteelt, het werk en de kennis die erbij komt kijken. Onze tomaat is niet zomaar een tomaat, daar zit vakmanschap en passie, veel passie achter.


Onze tomaat is niet zomaar een tomaat, daar zit vakmanschap en passie, veel passie achter.

Sales, daar ligt uiteraard mijn passie. Ook hier namen Paul, Loes en het ganse team me snel mee in het verhaal. Een sterk verhaal, gestoeld op data om een mooi concept uitwerken voor onze retailpartners. Nieuw voor mij, maar bijzonder boeiend en leerrijk. Belangrijke partners werden ondertussen ontmoet op onze smaakdagen, via de maandelijkse kwartaalmeetings, de beurs in Madrid. Met onze tomatenbus rijden we de komende maanden Europa rond.


Jawel, ik voel me ondertussen helemaal thuis, het Den Berk DNA heeft me te pakken. Vol vertrouwen en met de ons kenmerkende passie gaan we er vol tegenaan om onze lekkere tomaatjes overal in de rekken te krijgen.


640 weergaven0 opmerkingen
bottom of page