top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Ward De Meester: Teamleider Oogst

In 2022 ben ik afgestudeerd in de opleiding Agro- en Biotechnologie aan de Thomas More hogeschool. Door middel van een vriend kwam ik terecht bij Den Berk Délice waar ik het werkleven binnenstapte en het schoolleven achter me liet. Op zoek naar een job kwam ik begin juli binnengestapt op Berkenrijs, één van de vestigingen van Den Berk Délice. Tijdens de sollicitatie werd ik meegenomen in het werkleven en maakte ik kennis met mijn toekomstige collega’s. Gedurende de kennismaking merkte ik dat er een goede sfeer hangt bij Den Derk Délice. Én wat me extra hard opviel, binnen Den Berk Délice zijn er alleen maar zéér gepassioneerde personen te werk. Het bezig houden met de organisatie van de arbeid in de serre sprak mij het meeste aan.


Én wat me extra hard opviel, binnen Den Berk Délice zijn er alleen maar zéér gepassioneerde mensen te werk.

Met goede moed maar toch wel wat stress begon ik op 8 augustus mijn eerste werkdag. De stress verdween al snel toen ik merkte hoe goed je begeleid wordt door je collega’s. In de eerste weken maakte ik kennis met de verschillende aspecten van arbeid. Zo leerde ik bijvoorbeeld hoe je trostomaten oogst, bladplukt, een rij schoonmaakt en hoe je de logistiek in de loods beheert. Momenteel zit ik nog in het opleidingstraject. In dit traject is het belangrijk dat je eerst zelf alle aspecten onder de knie hebt,

vooraleer je zelf andere personen kan opleren en bijsturen om deze taken perfect uit te voeren. Het leukste aan mijn job vind ik de organisatie van de arbeid en de samenwerking met meerdere personen, zodat de beste kwaliteit kan geleverd worden aan de klanten.Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van Den Berk Délice.

Als Assistent Oogst ben ik verantwoordelijk voor het opleren en aansturen van nieuwe mensen. Daarbovenop controleer ik de kwaliteit van onze tomaten en stel ik prognoses op. Ook het maken van bestellingen voor de klanten behoort tot mijn takenpakket. Dit gebeurd in samenwerking met de assistent van de loods. Zoals je dus kunt zien, is mijn job enorm gevarieerd.


Door de goede sfeer die er hangt binnen Den Berk Délice voel ik me hier thuis en gewaardeerd. Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van Den Berk Délice en kijk er dan ook naar uit om nog meer te leren over de tuinbouwsector!283 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


Guest
Jan 16, 2023

Goed bezig Ward! Veel succes nog :)

Like

Guest
Jan 16, 2023

Goe bezig wardjeeuh

Like

Guest
Jan 16, 2023

Ward is echt iemand waar je op kan rekenen!

Like
bottom of page