top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Rob Van Puijenbroek: Technieker

Ik ben nu een halfjaartje aan de slag als technieker bij Den Berk Délice. De locatie waar ik het meest aanwezig ben is Den Berk in Merksplas. Als technieker ben je verantwoordelijk voor de verschillende technische installaties, het algemeen onderhoud en reparaties aan machines, maar ook voor de gehele infrastructuur. Hierdoor is de afwisseling in de job enorm, en is elke dag verschillend!

Zo kreeg ik direct het gevoel van samen staan we sterk!

Den Berk Délice was geen onbekend terrein voor mij, dit omdat mijn wederhelft hier al enkele jaren werkt. Zo was ik ook al meerdere keren in contact gekomen met de collega's op verschillende feestjes.


In maart 2022 kreeg ik een telefoontje van Gert met de vraag of het niets voor mij was om bij Den Berk Délice te komen werken. Na enige tijd van nadenken heb ik terug contact opgenomen om te zeggen dat ik de sprong wilde wagen en de nieuwe uitdaging wilde aangaan. En zo heb ik op 1 juli 2022 mijn eerste werkdag bij Den Berk Délice beleefd.


In de eerste weken was het vooral de ogen en oren zo goed mogelijk openhouden om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Voor mij was het een hele verandering, aangezien ik jaren in de bouwsector heb gewerkt. Maar dankzij alle collega's die me hierin geholpen, begeleidt en meegetrokken hebben is dit volledig goed gekomen! Zo kreeg ik direct het gevoel van samen staan we sterk! Bij Den Berk Délice sta je nooit alleen, iedereen helpt elkaar waar mogelijk! Dit maakt dan ook dat er een aangename werksfeer heerst.


291 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page