top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Ontdek de smaak op Fruit Logistica 2024 met Den Berk Délice

De spanning stijgt, en we bereiden ons voor op een onvergetelijke ervaring op Fruit Logistica 2024 in Berlijn! Den Berk Délice nodigt u trots uit op de levendige stand van Coöperatie Hoogstraten

(Hal 27 - Stand B71), waar we het toppunt van smaak en versheid zullen presenteren - onze verrukkelijke smaaktomaten!


Waarom zou je rechtstreeks naar onze stand moeten gaan? Hier is waarom:


1. Miss Perfect Délice - Een culinaire marvel! ✨

Hoewel Miss Perfect Délice geen nieuwkomer is, blijft ze het icoon van onze tomatenfamilie. Onze toegewijde 'Miss Perfect' zal onze tomaatjes opnieuw laten schitteren en iedereen uitnodigen om te genieten van de onweerstaanbare smaak: zoet, sappig en intens.

Op onze stand kun je proeven en je mening delen over deze culinaire diva. Gebruik het groene stengeltje van de trosjes om aan te geven of je de smaak 'Love it', 'Like it' of 'Leave it' vindt. Het is jouw kans om de verfijnde nuances van Miss Perfect Délice te ervaren en je waardering te uiten voor haar tijdloze smaakprofiel.


2. Your Fresh Retail Partner - Vandaag en morgen 🤝

Als Your Fresh Retail Partner zet Den Berk Délice zich in voor het opbouwen van duurzame relaties met onze gewaardeerde klanten en partners. Ervaar de vastberaden toewijding waarmee we hoogwaardige producten leveren. Of je nu een retailer, distributeur of culinaire liefhebber bent, onze stand is de toegangspoort tot een toekomst vol verse mogelijkheden.


3. Verken onze laatste innovaties 🚀

Bij Den Berk Délice staat innovatie centraal in wat we doen. Verken de nieuwste ontwikkelingen in tomatenteelt, verpakking en duurzaamheid. Neem actief deel aan het gesprek en ervaar concreet de toekomst van premium producten, waaronder onze onderscheidende variëteiten zoals Miss Perfect Délice, Yoom Délice, en onze zaadloze snackpaprika.


4. Ontmoet en inspireer: samen bouwen aan de toekomst van vers 🌐

Fruit Logistica is niet zomaar een evenement; het is een samenzijn van mensen met een gedeelde passie voor hoogwaardige producten.  Op onze stand raak in gesprek met mede-enthousiastelingen en mogelijke samenwerkingspartners. Hier liggen kansen om ideeën te delen, samenwerkingen te verkennen en deel te worden van een gemeenschap die zich toelegt op het verbeteren van de groenten-en fruit categorie.


5. Verwen je smaakpapillen met culinaire hoogstandjes👨‍🍳

Onze chef-kok, Leander, heeft hard gewerkt aan het creëren van verrukkelijke hapjes die de rijke, sappige smaak van onze tomaten laten zien.  Ontdek de perfecte combinatie van versheid en culinaire creativiteit, en laat je meenemen op een gastronomische reis vol smaakervaringen!


Zet de datum in je agenda! 🗓️

Samengevat, Den Berk Délice biedt meer dan alleen tomaten aan; we zorgen voor een totaalbeleving. Een reis naar de wereld van versheid, innovatie en culinaire vreugde. Een bezoek is dus top prioriteit, en laat Den Berk Délice Your Fresh Retail Partner zijn, vandaag en in de toekomst.


We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de stand van Coöperatie Hoogstraten (Hal 27 - Stand B71).

Tot dan op de Fruit Logistica 2024!


Terugblik naar 2023! ⤵️


103 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page