top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Laura Lascu: Assistent Administratie


In februari 2012 verhuisde ik met mijn man van Roemenië naar België. We woonden vlak bij de serre van Den Berk in Merksplas. In de zomer van 2022 zag ik een vacature als administratief assistent op Vrouwkensblok, de nieuwe locatie in Rijkevorsel.

Ik vond het de perfecte tijd om te veranderen en een job te vinden die mij voldoening en plezier geeft in wat ik doe.


Tijdens mijn sollicitatieprocedure werd ik meerdere keren uitgenodigd voor gesprekken. Ik had toen al een positief gevoel over het contact en het bedrijf. En keek al uit naar de mogelijke toekomstige samenwerking.

Tijdens deze gesprekken werden alle details van de job duidelijk uitgelegd. In oktober 2022 ben ik aan de slag gegaan bij Den Berk Délice. Op mijn eerste werkdag ben ik heel fijn ontvangen. Ik maakte kennis met mijn nieuwe collega’s en ik mocht ook enkele uurtjes in de serre om te ondervinden wat er daar gebeurt. Ik leerde veel over waarvoor Den Berk Délice staat.In december startte ik op de nieuwe locatie Vrouwkensblok. Sindsdien is de tijd voorbijgevlogen.

De weken die volgde heb ik alles aangeleerd gekregen op de locatie Berkenrijs/Salmmeir. Ik heb vele nieuwe dingen geleerd, mijn collega’s waren erg aardig en hielpen me wanneer ik ze om hulp vroeg. In december startte ik op de nieuwe locatie Vrouwkensblok. Sindsdien is de tijd voorbijgevlogen.

De administratieve job is nieuw voor mij maar ik ben enthousiast over alles wat deze job met zich meebrengt. Mijn werk houdt administratief werk in maar ook werken met mensen. Ik heb een nauw contact met de mensen die in de serre werken, ik ben er om hun vragen te beantwoorden en ze te helpen waar nodig.

In de toekomst zou ik graag alle taken die bij mijn job horen perfect vervullen en samen met Den Berk Délice groeien.

Mijn takenpakket is zeer breed. Voornamelijk doe ik alles van begin tot einde voor de seizoenarbeiders in orde maken. Dat start met de mensen zoeken, de contracten opstellen, alles in orde maken voor

SD Worx en Dimona, afspraken regelen bij het gemeentehuis en de bank.

Het team van Vrouwkensblok, maar ook de rest van Rijkevorsel is erg goed, open en vastberaden om hun doelen zo goed mogelijk te bereiken. In de toekomst zou ik graag alle taken die bij mijn job horen perfect vervullen en samen met Den Berk Délice groeien.202 weergaven1 opmerking

1 comentário


Convidado:
01 de mai. de 2023

Heel fijne dame om mee samen te werken! Groetjes, Sabine (KBC)

Curtir
bottom of page