top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Kristof Rombouts: Coördinator Aankoop

Na 10 jaar actief te zijn geweest in de veevoedersector, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Heel tevreden dat ik die heb mogen vinden bij Den Berk Délice!


Ik kende Den Berk Délice als een dynamisch en snel groeiend bedrijf met een frisse kijk op de zaken. En of dat het geval is. En nog zoveel meer! Al tijdens de sollicitatieprocedure was het duidelijk: bij Den Berk Délice wil men de zaken grondig aanpakken. Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij te leren kennen, maar ook om mij de kans te geven om het bedrijf te leren kennen. Een grondige kennis van de tomatenteelt, datagedreven en zeer toegankelijk: dat is wat ik onthoud uit de kennismakingsgesprekken.


Begin oktober was het dan zover: ik mocht starten aan het nieuw avontuur. Met veel goesting en gedrevenheid stapte ik de kantoren binnen. De eerste weken waren een echte rollercoaster: ik werd ondergedompeld in de energiemarkten en de wereld van de WKK’s, ik bezocht de verschillende locaties en kon me inwerken in het aankoopgebeuren. Bovendien kreeg ik zelfs de kans om deel te nemen aan een buitenlands bezoek om de tuinbouwsector beter te leren kennen. Heel interessant!


Een lokaal bedrijf met lokaal talent, daar mogen we fier op zijn in de Noorderkempen.

Ondertussen ben ik enkele maanden aan de slag en de job wordt enkel maar leuker naarmate ik de materie beter weet te beheersen. Geen enkele dag is dezelfde, alleen al als je de evolutie van de energiemarkten bekijkt. Maar dat is net wat ik zocht: door de combinatie van aankoop en opvolgen van de energieposities, is mijn job heel afwisselend. Ondertussen komen nieuwe uitdagingen voor het bedrijf aan een sneltempo op ons af, maar door de gedrevenheid en toegankelijkheid van alle collega’s is de organisatie wendbaar genoeg om snel tot oplossingen te komen.


Een lokaal bedrijf met lokaal talent, daar mogen we fier op zijn in de Noorderkempen. Blij dat ik mijn steentje mag bijdragen en kan meebouwen de toekomst van Den Berk Délice!

133 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page