top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Kris van der Velden: Teamleider Oogst, Verantwoordelijke Technische Dienst & Energieverantwoordelijk

Ik ben bij Den Berk Délice terechtgekomen via mijn broer Rob en zus Loes. Beide waren ze al enkele jaren actief binnen het bedrijf. Telkens deelden ze veel lof over hun job en de onderneming. Hoewel ik destijds nog als machinebouwer werkte bij Heecon, interesseerden hun verhalen mij enorm. Na enkele sollicitatiegesprekken met verschillende personen van Den Berk Délice en veel nadenken, was het voor mij duidelijk dat ik ook bij Den Berk Délice wilde werken. Ik ben begonnen als Teamleader Oogst. Ik was verantwoordelijk voor het volledige proces van oogst, inclusief personeelsplanningen, productieprognoses, oogstproces opvolgen en het afwerken van geoogst product voor verzending naar klanten. Dit was een uitdagend takenpakket met veel afwisseling.


In de afgelopen 4,5 jaar heb ik mezelf kunnen door ontwikkelen met behulp van Den Berk Délice.

In de afgelopen 4,5 jaar heb ik mezelf kunnen door ontwikkelen met behulp van Den Berk Délice en ben ik momenteel Teamleader Oogst, Verantwoordelijke Technische Dienst en Energieverantwoordelijke voor onze locatie Lauwerysen-Krijnen. Dit houdt in dat ik samen met mijn assistenten de volledige arbeidsorganisatie beheer, verantwoordelijk ben voor het dagelijks onderhoud van de installaties en storingen die voorkomen, en het energiestuk op me neem door de dagelijkse energiemarkt op te volgen en de daarbij passende strategie in te zetten om de energiekosten te drukken. Dit is een veelzijdige, maar zeker interessante en uitdagende markt.

Het bedrijf biedt veel doorgroeimogelijkheden aan voor alle niveaus. Als er potentie is, zal dit zeker worden besproken. Er wordt samen met jou aan tafel gezeten en de mogelijkheden worden besproken. Het is erg fijn dat dit samen met jou wordt besproken. Van daaruit wordt een plan van aanpak opgemaakt en als nodig wordt dit plan aangepast. Ik kreeg ook de mogelijkheid om veel te leren van collega's met veel ervaring in de functies die ik nieuw had gekregen. Zo kreeg ik een peter toegewezen toen ik net als Teamleader Oogst begon. Deze collega kon ik altijd raadplegen wanneer ik hulp nodig had. Den Berk Délice biedt ook veel externe opleidingen aan. Als ik zelf een interessante cursus tegenkwam die positief gebruikt kon worden in mijn takenpakket, mocht ik deze uitvoeren na goedkeuring van mijn leidinggevende.


Ik kijk uit naar mijn toekomst bij Den Berk Délice en ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om te groeien en te leren.

De sfeer en cultuur binnen Den Berk Délice zijn erg goed. Iedereen is zeer behulpzaam en er is een open communicatie. Den Berk Délice organiseert regelmatig activiteiten en evenementen om de teamgeest te versterken, zoals teambuildingsactiviteiten en jaarlijkse feesten. Dit zorgt voor een leuke en positieve werkomgeving. Ik kijk uit naar mijn toekomst bij Den Berk Délice en ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om te groeien en te leren.

390 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page