top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Jules Beirinckx: Teamleider Gewasbehandeling

Vanaf kleins af aan ben ik grootgebracht tussen de tomaten op het bedrijf in Noorderwijk. De interesse voor tomaten was er als de bliksem. Het was dan ook logisch dat ik na mijn schoolcarrière aan de slag zou gaan binnen het bedrijf. Echter was het voor mij nog niet echt helemaal duidelijk binnen welke branche ik wilde werken. Was het nu eerder teelt of arbeid, dat viel nog af te wachten. Om te ontdekken welke afdeling het me het meest aansprak, kreeg ik de mogelijkheid om de verschillende locaties te bezoeken. De bedrijfsleiders namen ruim hun tijd om te tonen wat hun functie inhield en wat van hen verwacht wordt.

De interesse voor tomaten was er als de bliksem.

Na mijn eerste bezoek aan één van de sites van Den Berk Délice merkte ik meteen hoe modern, fris en jong het bedrijf is. Je voelt meteen dat het bedrijf volop bezig is met de toekomst. Den Berk Délice wil steeds vooruit gaan. Deze instelling motiveert de personeelsleden om er ook volop voor te gaan.


Een half jaar geleden verliet ik de schoolbanken en begon ik op de nieuwe locatie Berkenrijs. Ik werd met open armen ontvangen door mijn collega’s. Ik nam de functie arbeidsverantwoordelijke voor mijn rekening. Waarom ik nu net voor deze functie heb gekozen is omdat het aansturen en aanleren van verschillende handelingen aan het personeel me erg aansprak. Ook het organiseren van het werk en elke week zorgen dat al het werk gebeurd is geeft me veel voldoening. Door het werken met coördinatoren en werkgroepjes omtrent je specifieke functie is het zeer eenvoudig is om informatie uit te wisselen. Zit je met een vraag, probleem, bedenking dan is er altijd wel iemand die er een antwoord op weet.Den Berk Délice staat steeds open om zijn medewerkers de laatste nieuwe technologieën aan te leren. Dit doen ze enerzijds door cursussen aan te bieden, anderzijds door het organiseren van infodagen. Ook dit aspect maakt het een sterk bedrijf waar de tijd zeker en vast niet blijft stilstaan.


Ik ben enorm blij dat ik de stap genomen heb om dit team te versterken en ik kijk héél hard uit naar wat de toekomst nog zal brengen.

1.065 weergaven3 opmerkingen

3 bình luận


Khách
09 thg 2, 2022

Veel succes Jules, mooie snor trouwens !

Thích

Khách
19 thg 1, 2022

Veel succes Jules, je ziet er een bekwame jongen uit. Doe wel eens iets aan die snor.

Thích

Khách
07 thg 1, 2022

Veel succe Jules, prachtige sector met veel mooie

mensen om je heen.

Thích
bottom of page