top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Joyce Vriends: Verantwoordelijke administratie

Na verschillende jaren in de gehandicaptenzorg te werken, merkte ik dat het tijd was voor iets nieuws/een nieuwe uitdaging. De grootste triggers om een nieuwe job te zoeken waren de shiften en weekenddiensten. Door Loes kwam ik te weten dat er een vacature open stond als administratief verantwoordelijke. Bij het lezen van de vacature merkte ik dat enkele persoonlijke sterktes van mij aansloten bij de vereiste kwaliteiten van de job. Kennis van de job was bij mij niet aanwezig, maar toch waagde ik de sprong. Met als pluspunten mijn enthousiasme en wil om te leren.


Kennis van de job was bij mij niet aanwezig, maar toch waagde ik de sprong.

Tijdens de sollicitatiegesprekken merkte ik de gedrevenheid en passie binnenin het bedrijf. Daardoor werd mijn wil om de job binnen te halen nog groter. Ik merkte ook dat mijn gebrek aan kennis van de job niet perse een struikelblok zou zijn. Op mijn eerste dag bij Den Berk Délice werd ik heel welkom ontvangen ook al was het toen een zeer drukke periode door de teeltwissel. Er werd een introductiegesprek gehouden met de planning van de eerste weken en de nodige praktische informatie. Daarna had ik gesprekken met de bedrijfsleiders. Elk van hen legde zijn deel van het hele proces met veel passie uit. Als tomaat-leek waren dit zeer interessante gesprekken en leerde ik dat een tomaat niet zomaar een tomaat is, maar dat er heel veel aan te pas komt. Door de piekfijne en moderne infrastructuur, kom ik met volle zin werken.


Door omstandigheden werd mijn start een sprong in het diepe. Ik werd goed ondersteunt door de collega’s van de andere locaties en er werd regelmatig afgetoetst of alles goed liep. Doordat het niet een normale start was, kreeg ik de kans om mijn zelfstandigheid en wil om iets te doen slagen te tonen. Ik werd niet aan mijn lot overgelaten en kon bij verschillende mensen terecht. Het bleek ook al snel dat er in de toekomst ruimte is voor ontwikkeling en dat er mogelijkheden aangeboden konden worden om mijn kennis bij te schaven.

Iedereen was opgewekt en er was geen spraken van niveaus van functies

Tijdens een introductie dag kwam ik samen met de starters van die maand. Het was een hele fijne/leerrijke dag waar je andere mensen op een ongedwongen manier leert kennen. Daar en op mijn eerste dagen merkte ik dat er een grote diversiteit van de mensen binnen Den Berk Délice is, maar allemaal met hetzelfde doel en passie.


Doordat Den Berk Délice een groot bedrijf is met verschillende locaties, ken je niet iedereen. Maar er heerst een bepaalde verbondenheid. Op mijn locatie was ik net op tijd gestart om de jaarlijkse BBQ mee te doen. Voor mij een moment dat ik mij echt ‘thuis’ voelde en merkte dat het één gezellige groep collega’s was. Iedereen was opgewekt en er was geen spraken van niveaus van functies.

485 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page