top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Feliks Daemen: Assistent Sorteerloods

Juni 2022 was de maand waarin ik mijn opleiding Agro-en Biotechnologie, specialisatie tuinbouw-groenten toch een goed einde bracht. Door deze opleiding te volgen had ik de basiskennis van hoe het er in een serre aan toe ging al op zak. Door de stage die ik deed had ik al enige ervaring in de groentewereld, maar niet specifiek in tomaten. Deze sector sprak me dan ook ontzettend aan om hier in verder te gaan.


Ik heb op vele plaatsen gesolliciteerd, maar na de eerste gesprekken bij Den Berk Délice wist ik dat dit de beste keuze ging zijn. Tijdens mijn eerste bezoek aan Den Berk Délice werd ik al meteen aan heel wat mensen voorgesteld. Hierdoor kreeg ik ook een andere kijk op het bedrijf. Nadien volgde er een uitgebreide rondleiding, zodat ik de locatie beter leerde kennen. Wat me meteen opviel was hoe proper en netjes alles was. En dat er extreem veel rekening gehouden wordt met hygiëne, wat super belangrijk is binnen de tomatenwereld.

Ik ben zéér blij dat ik een werkplek heb gevonden waar ik iedere dag met volle goesting en gepassioneerd naar toe ga en dat geeft me een boost om door te gaan!

17 oktober 2022 was mijn eerste werkdag bij Den Berk Délice. Wat mij meteen een vertrouwd gevoel gaf is dat ik op mijn eigen tempo kan groeien en ik op elk moment mag aangeven of iets te veel is of dat ik meer aan kan. Dat was ook iets wat ik ontzettend belangrijk vond! Wat me ook meteen in het oog sprong is hoe collega's met elkaar omgaan. Iedereen is heel vriendelijk, er is een goede samenwerking en er is plaats voor ieder zijn mening. Zo wordt iedereen gewaardeerd en wordt er met iedereen rekening gehouden.


Ik begon als Assistent Oogst. Al snel gingen we over in de teeltwissel, waardoor ik al meer verantwoordelijkheid kreeg. Hier werd ik goed in begeleidt. Zat ik met een vraag, dan kon ik deze zeker en vast stellen en werd hier dan ook echt tijd voorgemaakt.

In de eerste drie maanden kreeg ik al heel wat verschillende taken. Zo leerde ik werken in d


e serre, maar ook in de loods. Ik merkte al snel dat de loods echt iets voor mij was. Ik zie mezelf dan ook hier in de toekomst zeker in groeien.


Ik ben zéér blij dat ik een werkplek heb gevonden waar ik iedere dag met volle goesting en gepassioneerd naar toe ga en dat geeft me een boost om door te gaan!177 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page