top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Eefje van Dun: Coördinator Payroll


In januari 2022 kreeg ik een onverwacht telefoontje. En wat voor eentje... Ik werd gecontacteerd door een recruiter voor de functie Coördinator Payroll bij Den Berk Délice.

Op dat moment was ik al 6 jaar aan het werk bij Special Fruit als Payroll Specialist. De activiteiten van Special Fruit bevinden zich net zoals die van Den Berk Délice in de AGF sector. Den Berk Délice was dus geen onbekend bedrijf voor mij. Uiteraard had ik al via verschillende wegen positieve dingen gehoord over dit bedrijf.

En wat er nu echt typerend is aan Den Berk Délice: jonge mensen krijgen hier mooie kansen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien!

Na het telefoontje begon ik natuurlijk na te denken over wat ik nog wilde bereiken in mijn carrière. Ik merkte al snel dat er niet echt doorgroeimogelijkheden waren bij Special Fruit en dat ik daar aan mijn plafond zat. Na enkele goede gesprekken met Den Berk Délice was het op 1 juni 2022 zo ver, mijn eerste werkdag als Coördinator Payroll bij Den Berk Délice. Ik voelde me meteen thuis en werd onmiddellijk opgenomen in de Den Berk Délice familie.


In de eerste weken bezocht ik de 9 verschillende locaties. Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft me vriendelijk onthaalt. Bovendien maakte ze tijd om kennis te maken en vertelde ze me allemaal over het reilen en zeilen van de tomatenteelt. Ik had bijvoorbeeld nog nooit gehoord van het ToBRFV virus, oeps... In de eerste weken leerde ik al ontzettend veel bij, maar vanaf toen vloog ik er meteen in.

Na een 2-tal weken wisten collega's mij al te vinden, en dat maak het erg fijn om dat vertrouwen zo snel te krijgen. Iedereen binnen onze organisatie is zeer toegankelijk, of er nu een bestuurder of directielid aan tafel zit, de gesprekken blijven altijd dezelfde.


En juist die positieve vibe is net zó opmerkelijk.

En ondanks er hard gewerkt wordt, is iedereen even vriendelijk en positief. En juist die positieve vibe is net zó opmerkelijk. Het is ongelooflijk hoe snel iedereen kan schakelen als er hedendaagse uitdagingen op ons pad komen, denk maar aan de energiecrisis.Voor mij was deze functie een mooie volgende stap in een mooi, groeiend bedrijf!

En wat er nu echt typerend is aan Den Berk Délice: jongen mensen krijgen hier mooie kansen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien!147 weergaven1 opmerking

1 opmerking


Gast
09 jan. 2023

Succes Eefje. Den Berk heeft oog voor kwaliteit:)

Like
bottom of page