top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Anton Silvaseanu: Verantwoordelijke Sorteercentrale

Ik moet diep graven in mijn geheugen... In de zomer van 2010 werkte ik twee maanden bij Den Berk in Merksplas als seizoenarbeid in de serre. Na het korte traject bij Den Berk wist ik zeker dat ik in de zomer van 2011 zou terugkeren om opnieuw te werken tussen de tomaatjes. Maar niets was minder waar, het bleef niet bij 2 maanden in 2011, het werden meerdere maanden... Ik hield zoveel van de cultuur in het bedrijf, de job, het team,... dat ik besliste om langer te blijven. Op dat moment kreeg ik een contract voor één jaar.


Ik ben doorgegroeid van seizoenarbeid tot Verantwoordelijke Sorteercentrale.

En ook toen was niets minder waar... Ik ben doorgegroeid van seizoenarbeid tot Verantwoordelijke Sorteercentrale. Het is leuk dat ik mezelf hebben kunnen ontwikkelen in een groeiende organisatie. En ik ben blij dat ik daardoor de persoon ben geworden die ik vandaag de dag ben!


Wat de job van Verantwoordelijke Sorteercentrale inhoudt is simpel. Samen met de assistenten zorg ik ervoor dat de flow van onze sorteercentrale goed verloopt. Ik regel het transport van de tomaatjes uit de serres naar onze sorteercentrale in Hoogstraten. Ik maak de dagplanning op voor de bandleiders en stuur hen aan. Zo weten zij wat er op die dag verpakt moet worden. Daarnaast volg ik het verpakkingsmateriaal op en bestel ik tijdig bij waar nodig. Onze sorteercentrale bestaat uit vele technische machines die ook hun onderhoud nodig hebben. Wanneer er technische problemen zich voordoen, ga ik samen met de bandleiders kijken waar het probleem zich bevindt en lossen we het samen op.Samen met de assistenten zorg ik ervoor dat de flow van onze sorteercentrale goed verloopt.

Wat ik zo leuk vind aan de job en de organisatie is dat ik in contact sta met zeer veel mensen.

Ik heb contact met de verschillende teeltlocaties, onze bandleiders, chauffeurs,... .

Bovendien ziet mijn dag er ook nooit hetzelfde uit, het is een afwisselende job met genoeg uitdaging. Ook is er een fijne werksfeer, wat het leuk maakt om hier te werken.


Den Berk Délice is een groeiend bedrijf met een duidelijk doel, de lekkerste smaaktomaten telen.

Met de verhuis van onze sorteercentrale in 2021 van Merksplas naar Hoogstraten, is de capaciteit nog groter geworden, en blijft er dus veel variatie in de activiteiten. Na 13 jaar in dienst te zijn, ben ik nog steeds even grote fan van dit geweldige bedrijf!


418 weergaven0 opmerkingen

Komentáře


bottom of page