top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Anna Van Thillo: Verantwoordelijke Teelt

In 2021 heb ik mijn opleiding Bio-ingenieur aan de KU Leuven succesvol afgerond. Maar al snel stond er een nieuwe uitdaging voor de deur, het vinden van een job waarin ik mezelf kan zijn. Voor mij was het allerbelangrijkste dat er voldoende afwisseling was tussen bureau-en ‘veld’ werk. Na een tijdje rond te neuzen op het internet werd ik enthousiast van een job opportuniteit bij Den Berk Délice. De job als teeltverantwoordelijke voldeed aan mijn eisen, en al snel besliste ik om mee in het verhaal van Den Berk Délice te stappen.


Vanaf dag één werd ik zéér welkom ontvangen door het team, en kreeg ik voldoende tijd om alles aan te leren. Bij mijn start had ik nog niet zoveel kennis over de praktische kant van de glastuinbouw, waardoor ik naast mijn teeltopleiding ook alle arbeidshandelingen en de verschillende aspecten van de technische installaties toegelicht kreeg.


Zo ontstaat er binnen de Den Berk Délice groep een samenwerking die volgens mij op weinig andere werkplekken geëvenaard kan worden.
Vervolgens kreeg (en krijg) ik beetje bij beetje meer verantwoordelijkheden. Ik leer nog elke dag ontzettend veel bij en als ik ergens tegenaan loop, weet ik dat ik bij mijn collega’s terechtkan met vragen. Door de uitbreiding in Rijkevorsel, met de nieuwe serre van Berkenrijs en de in volle opbouw zijnde serre van Vrouwkensblok, is

ook het team al sterk uitgebreid. We zijn hier elke dag met allemaal erg gemotiveerde werknemers aan de slag, wat de werksfeer helemaal ten goede komt.
Bij Den Berk Délice is er veel plaats om onderling visies en ideeën uit te wisselen, om zo tot de beste beslissingen te komen voor de bedrijven. Hierbij staat de kwaliteit van ons product steeds bovenaan het prioriteitenlijstje. Binnen de groep worden er vaak activiteiten georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en worden we ook steeds aangemoedigd om contacten te leggen, zowel met de medeleidinggevenden als de seizoenarbeiders. Zo ontstaat er binnen de Den Berk Délice groep een samenwerking die volgens mij op weinig andere werkplekken geëvenaard kan worden.495 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page