top of page
Shopper in supermarkt
Slogan Your Fresh Retail Partner
Slogan Retail Partner

Uw succes is essentieel voor ons succes

Elke dag werken we als team samen aan een topresultaat voor onze klanten. 

We stemmen ons aanbod af op de vraag, streven naar de beste smaak en de hoogste kwaliteit, zoeken naar de meest duurzame én betaalbare verpakkingen en investeren om zo efficiënt mogelijk te werken. 

We denken graag mee hoe de presentatie in het schap moet zijn, hoe de verpakking er het best kan uitzien, wat de ideale inhoud is, ... Als lid van Coöperatie Hoogstraten werken we samen met verschillende retailers in verschillende landen, waardoor we die expertise qua schapindeling, promoties, assortimentsamenstelling, prijszetting,... weer kunnen gebruiken bij andere retailers. Samen met Coöperatie Hoogstraten investeren we veel in onderzoek om te weten hoe de consument kijkt naar het tomatenschap, waarom ze tomaten kopen en hoe ze deze gebruiken. 

We vinden het belangrijk om deze kennis en ervaringen te delen met onze klanten, om elkaar naar een hoger niveau te brengen. Uiteindelijk hebben zowel wij als de retailer er baat bij dat het product goed loopt in de winkels. En dat is waar wij op willen inzetten!

IMG-20200205-WA0014.jpg

We're growing retail concepts

We're growing retail concepts

Ons assortiment

Yoom Tomaat
Miss Perfect Tomaat
Kumato Tomaat
Pure Délice Tomaat
Party Délice tomaatjes
Marmande - Roze.png
DB-6481.png
Logo Best Taste.png
bottom of page