top of page

Tomatencrumble met geitenkaas

Crumble de tomates au chèvre

Tomato crumble with goat cheese

Tomatencrumble mit Ziegenkäse

Middel 5.png

30 minuten

30 minutes

30 minutes

30 Minuten

Middel 8.png

Lunch

Déjeuner

Lunch

Mittagessen

Middel 4.png

2

Middel 3.png

Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Ontdek de heerlijke combinatie van zoete tomaten en romige geitenkaas in deze verrukkelijke tomatencrumble. Dit gerecht brengt een smaakvolle twist aan de klassieke crumble door het gebruik van sappige tomaten en een krokant kruimeldeeg, verrijkt met de pittige smaak van geitenkaas.

Découvrez la délicieuse combinaison de tomates sucrées et de fromage de chèvre crémeux dans ce savoureux crumble de tomates. Ce plat apporte une touche savoureuse au crumble classique grâce à l'utilisation de tomates juteuses et d'une pâte croustillante, enrichie par la saveur piquante du fromage de chèvre.

Discover the delicious combination of sweet tomatoes and creamy goat cheese in this delectable tomato crumble. This dish adds a flavorful twist to the classic crumble by using juicy tomatoes and a crispy crumb topping, enriched with the tangy taste of goat cheese.

Entdecken Sie die köstliche Kombination von süßen Tomaten und cremigem Ziegenkäse in diesem leckeren Tomatencrumble. Dieses Gericht verleiht dem klassischen Crumble eine geschmackvolle Wendung durch die Verwendung von saftigen Tomaten und einem knusprigen Streuselteig, angereichert mit dem würzigen Geschmack von Ziegenkäse.

Ingredienser

KRUIMELDEEG

  • 50 g koude boter in blokjes gesneden

  • 50 g bloem

TOPPING

  • 300 g Miss Perfect Délice

  • 2 gesneden sjalotjes

  • 1 geperst knoflookteentje

  • 100 g verse geitenkaas

  • 1 theelepel tijm

  • Olijfolie, peper en zout

CRUMBLE

  • 50 g cold butter cut into   cubes

  • 50 g flour

TOPPING

  • 300 g Miss Perfect Délice

  • 2 sliced shallots

  • 1 pressed clove of garlic

  • 100 g fresh goat cheese

  • 1 teaspoon thyme

  • Olive oil, pepper and salt

KRÜMELTEIG

  • 50 g kalte Butter in Würfel geschnitten

  • 50 g Mehl

TOPPING

  • 300 g Miss Perfect Délice

  • 2 geschnittene Schalotten

  • 1 gepresste Knoblauchzehe

  • 100 g frischer Ziegenkäse

  • 1 TL Thymian

  • Olivenöl, Pfeffer und Salz

CRUMBLE

  • 50g de beurre froid coupé en dés

  • 50g de farine

GARNITURE

  • 2 branches de tomates cerise

  • 2 échalotes coupées en tranches

  • 1 gousse d'ail pressée

  • 1 càc de thym

  • 100g de chèvre frais

  • Huile d'olive, poivre et sel

Forberedelse

KRUIMELDEEG

1. Voeg in een slakom de boter, de bloem, 1 snufje zout, 1 draai peper en de tijm toe.  Meng tot een zanderig mengsel. Zet opzij.


BEREIDING

2. In een kom: meng de kerstomaatjes met de sjalot, een scheutje olijfolie en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper.


3. Leg de kerstomaatjes op de bodem van een ovenschaal en doe er lepels verse geitenkaas bij. Bedek met het kruimelmengsel.


4. Bak gedurende 20 minuten op 180°.


5. Serveer met een lekkere salade.

CRUMBLE:

1. In a salad bowl, add the butter, flour, 1 pinch of salt, 1 twist of   pepper and the thyme. Mix until sandy. Set aside.


PREPARATION:

2. In a bowl: mix the cherry tomatoes with the shallot, a dash of olive oil   and the garlic. Season with salt and pepper.


3. Place the cherry tomatoes in the bottom of a baking dish and add   spoonfuls of fresh goat cheese. Cover with the crumble.


4. Bake for 20 minutes at 180°.


5. Serve with a nice salad.

CRUMBLE:

1. Dans un saladier : ajouter le beurre, la farine, 1 pincée de sel, 1 tour de poivre et le thym. Mélanger jusqu'à obtention d'un mélange sableux. Réserver.


PRÉPARATION:

2. Dans un bol : mélanger les tomates cerise avec l'échalote, un trait d'huile d'olive et l'ail. Saler et poivrer.


3. Dans un plat allant au four : déposer les tomates cerise dans le fond puis ajouter des cuillères de fromage de chèvre frais. Couvrir avec la pâte à crumble.


4. Cuire 20 min à 180°.


5. Déguster avec une belle salade.

KRÜMELTEIG

1. In eine Salatschüssel die Butter, das Mehl, 1 Prise Salz, 1 Umdrehung   Pfeffer und den Thymian geben. Mischen, bis es sandig ist. Beiseite stellen.


ZUBEREITUNG

2. In einer Schüssel: Die Kirschtomaten mit der Schalotte, einem Schuss   Olivenöl und dem Knoblauch mischen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.


3. Die Kirschtomaten auf den Boden einer Auflaufform legen und löffelweise   Ziegenfrischkäse darauf geben. Mit der Krümelmischung bedecken.


4. 20 Minuten bei 180° backen.


5. Mit einem schönen Salat servieren.

Yoom Délice.png

Miss Perfect Délice

Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.

La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.

KOKKENS TIPS

Delhaize

Carrefour

OKay

Jumbo

Intermarché

The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary gourmet. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unparalleled in flavor and rightfully our great pride.

Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!

bottom of page