Toast met tomaatjes, ansjovis en geitenkaas
Toast avec tomates, anchois et fromage de chèvre
Toast with tomatoes, anchovies and goat cheese
Kanapees mit Tomaten, Sardellen und Ziegenkäse
20 minuten
20 minutes
20 minutes
20 Minuten
Apero
Apéro
Appetiser
Appetithäppchen
4
Makkelijk
Facile
Easy
Einfach
Toastjes zijn altijd een succes. Hier maken we een lekkere smaakcombinatie met de nootachtige smaak van geitenkaas, de zoete smaak van tomaat en de zoute smaak van ansjovis. Heerlijk!
Les Toasts sont toujours un succès. Nous réalisons ici une savoureuse combinaison du goût de noix du fromage de chèvre, du goût sucré de la tomate et du goût salé des anchois. Délicieux!
Toasts are always a success. Here we make a tasty combination of the nutty taste of goat's cheese, the sweet taste of tomato and the salty taste of anchovies. Delicious!
Kanapees sind immer ein Erfolg. Hier kombinieren wir die nussigen Aromen des Ziegenkäses, den süßen Geschmack der Tomaten und den salzigen Geschmack der Sardellen. Köstlich!
Ingredienser
20 Party Délice tomaatjes
1 rode ui
8 physalis
verse bieslook
100 g geitenkaas
1 wit stokbrood
1 blik ansjovis
olijfolie, peper, zout, grof zeezout
20 Party Délice tomatoes
1 red onion
8 physalis
fresh chives
100 g goat cheese
1 white baguette
1 tin of anchovies
olive oil, pepper, salt, coarse sea salt
20 Party Délice Tomaten
1 rote Zwiebel
8 Kapstachelbeere
frische Schnittlauch
100 g Ziegenkäse
1 weißes Baguette
1 Dose Sardellen
Olivenöl, Salz, Pfeffer, grobes Meersalz
20 tomates de Party Délice
1 oignon rouge
8 physalis
ciboulette fraîche
100 g de fromage de chèvre
1 baguette blanche
1 boîte d'anchois
huile d'olive, poivre, gros sel marin
Forberedelse
1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
2. Dompel 12 (van de 20) tomaatjes met verschillende kleuren gedurende 10 seconden onder in kokend water (zonder ze vooraf in te snijden). Laat ze 1 minuut schrikken in ijswater - of spoel ze af onder koud stromend water - en verwijder het vel.
3. Snijd het stokbrood schuin aan, in 4 lange plakken van ongeveer ½ cm dik.
4. Besprenkel de plakken met olijfolie en grof zeezout en bak ze mooi krokant. Dit zou ongeveer 3 tot 5 minuten moeten duren in een voorverwarmde oven op 170 °C.
5. Snijd de rode ui in fijne ringen.
6. Besmeer de gebakken broodplakken met de geitenkaas.
7. Verdeel 3 gepelde tomaatjes per broodplak, voor een stevige basis. Plaats boven op die tomaatjes op iedere broodplak 2 physalis.
8. Snijd de overgebleven ongepelde tomaten in 2 stukken en plaats ze mooi tussen de andere.
9. Werk af met een reepje ansjovis, de rode ui en de bieslook, een paar druppeltjes olijfolie en een beetje peper en zout.
1. Preheat the oven to 170 °C.
2. Immerse 12 (out of 20) tomatoes of different colours in boiling water for 10 seconds (without cutting them beforehand). Then plunge them into ice water for 1 minute - or rinse them under cold running water - and remove the skin.
3. Cut the baguette diagonally into 4 long slices about ½ cm thick.
4. Sprinkle the slices with olive oil and coarse sea salt and fry them nicely until crispy. This should take about 3 to 5 minutes in a preheated oven at 170 °C.
5. Cut the red onion into fine rings.
6. Spread the goat cheese on the baked bread slices.
7. Distribute 3 peeled tomatoes per slice of bread, to create a firm base. Place 2 physalis on top of the tomatoes on each bread slice.
8. Cut the remaining unpeeled tomatoes into 2 pieces and place them nicely between the others.
9. Finish off with a strip of anchovy, the red onion and chives, a few drops of olive oil and a little salt and pepper.
1. Préchauffez le four à 170 °C.
2. Plongez 12 tomates (sur 20) de couleurs différentes dans de l'eau bouillante pendant 10 secondes (sans les couper au préalable). Plongez-les ensuite dans l'eau glacée pendant 1 minute - ou rincez-les sous l'eau froide courante - et retirez la peau.
3. Coupez la baguette en diagonale en 4 longues tranches d'environ ½ cm d'épaisseur.
4. Saupoudrez les tranches d'huile d'olive et de gros sel marin et faites-les cuire jusqu'à ce qu'elles soient bien croustillantes. Cela devrait prendre environ 3 à 5 minutes dans un four préchauffé à 170 °C.
5. Coupez l'oignon rouge en fines rondelles.
6. Tartinez les tranches de pain cuites avec le fromage de chèvre.
7. Répartissez 3 tomates pelées par tranche de pain, pour une base ferme. Placez 2 physalis sur le dessus des tomates sur chaque tranche de pain.
8. Coupez les tomates non pelées restantes en 2 morceaux et placez-les joliment entre les autres.
9. Terminez avec une bande d'anchois, l'oignon rouge et la ciboulette, quelques gouttes d'huile d'olive et un peu de sel et de poivre.
1. Den Ofen auf 170 ° C vorheizen.
2. Tauche 12 (von 20) verschiedenfarbige Tomaten 10 Sekunden in kochendes Wasser legen (ohne sie vorher zu schneiden). Dann 1 Minute lang in Eiswasser abschrecken - oder unter fließendem kaltem Wasser abspülen - und schälen.
3. Das Baguette diagonal in 4 lange Scheiben zu 1,5 cm dick schneiden.
4. Die Scheiben etwas mit Olivenöl und grobkörniges Seesalz beträufeln und backen, bis sie schön knusprig sind. Dies sollte im vorgeheizten Ofen bei 170 °C etwa 3 bis 5 Minuten dauern.
5. Die rote Zwiebel in feine Ringe schneiden.
6. Der Toast mit Ziegenkäse bestreichen.
7. Verteile 3 geschälte Tomaten auf jeder Brotscheibe für eine solide Basis. Darauf 2 Kapstachelbeere auf jede Brotscheibe legen.
8. Die restlichen ungeschälten Tomaten in 2 Stücke schneiden und schön zwischen die anderen legen.
9. Mit einem Streifen Sardellen, der roten Zwiebel und dem Schnittlauch, einigen Tropfen Olivenöl und etwas Salz und Pfeffer anrichten.
Party Délice
Grote, kleine, rode, bruine, gele, oranje, intens zoete, friszure of lekker lichte. Speciaal voor Party Délice selecteren we de lekkerste snoeptomaten uit onze serres. Resultaat: een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van smaken, kleuren en vormen!
Grandes, petites, rouges, brunes, jaunes, oranges, intensément sucrées, fraîches-amères ou délicieusement légères. Spécialement pour Party Délice, nous sélectionnons les tomates cerises les plus savoureuses de nos serres. Résultat : un mélange soigneusement équilibré de saveurs, de couleurs et de formes!
KOKKENS TIPS
OKay
Spar
Large, small, red, brown, yellow, orange, intensely sweet, fresh sour or deliciously light. Especially for Party Délice, we select the tastiest cherry tomatoes from our greenhouses. The result: a carefully balanced mix of flavors, colors and shapes!
Große, kleine, rote, gelbe, braune, gelbe, orange, intensiv süße, erfrischend säuerliche oder herrlich leichte. Für Party Délice haben wir den besonder leckersten Snacktomaten ausgewählt. Das Ergebnis: eine sorgfältige, ausgewogene Mischung aus Geschmack, Farbe und Form!