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Nacho's met een kaasdip en tomatensalsa

Nachos avec trempette au fromage et salsa aux tomates

Nachos with cheese dip and tomato salsa

Nachos mit Käsedip und Tomatensalsa

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15 minuten

15 minutes

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15 Minuten

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Apero

Apéro

Appetiser

Appetithäppchen

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4

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Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Een lekker kaasdipje en tomatensalsa. Wat wilt een mens nog meer tijdens het kijken van een spannende voetbalmatch?

Un savoureux dip au fromage et une salsa aux tomates. Qu'est-ce qu'une personne pourrait vouloir de plus en regardant un match de football passionnant ?

A nice cheese dip and tomato salsa. What more could a person want while watching an exciting soccer match?

Ein leckerer Käsedip und Tomatensalsa. Was will man mehr, wenn man sich ein spannendes Fußballspiel ansieht

Ingredienser
  • Miss Perfect Délice tomaatjes

  • Nacho's

  • Gemalen kaas

  • Sambal

  • Zure room

  • Zwarte olijven

  • Olijfolie

  • Peper en zout

  • Miss Perfect Delight tomatoes

  • Nachos

  • Ground cheese

  • Sambal

  • Sour cream

  • Black olives

  • Olive oil

  • Pepper and salt

  • Miss Perfect Délice Tomaten

  • Nachos

  • geriebener Käse

  • Sambal

  • Sauerrahm

  • schwarze Oliven

  • Olivenöl

  • Pfeffer und Salz

  • Tomates de Miss Perfect Délice

  • Nachos

  • Fromage moulu

  • Sambal

  • Crème aigre

  • Olives noires

  • Huile d'olive

  • Poivre et sel

Forberedelse

1. Verwarm de oven voor op 160°.


2. Snijd de Miss Perfect Délice tomaatjes in kleine stukjes.


3. Voeg hierbij een beetje sambal, olijfolie en peper en zout toe. Zet deze gedurende 3 minuten op een klein vuurtje.


4. Leg de nacho's in een diepbord.


5. Steek de nacho's samen met de gemalen kaas gedurende 6 minuten op 160°.


6. Zet een potje tomatensalsa in het midden van het bord nacho's.


7. Doe bovenop de salsa een beetje zure room.


8. Werk af met zwarte olijven.

1. Preheat the oven to 160°.


2. Cut the Miss Perfect Délice tomatoes into small pieces.


3. To this, add a little sambal, olive oil and salt and pepper. Put on a small heat for 3 minutes.


4. Place the nachos in a deep plate.


5. Stick the nachos together with the ground cheese for 6 minutes at 160°.


6. Place a jar of tomato salsa in the center of the plate of nachos.


7. Put a little sour cream on top of the salsa.


8. Top with black olives.

1. Préchauffez le four à 160°.


2. Coupez les tomates Miss Perfect Délice en petits morceaux.


3. Ajoutez-y un peu de sambal, de l'huile d'olive, du sel et du poivre. Placez sur un petit feu pendant 3 minutes.


4. Placez les nachos dans une assiette profonde.


5. Collez les nachos avec le fromage moulu pendant 6 minutes à 160°.


6. Placez un pot de salsa de tomates au centre de l'assiette de nachos.


7. Ajoutez un peu de crème aigre sur la salsa.


8. Garnir d'olives noires.

1. Den Ofen auf 160° C vorheizen.


2. Die Miss Perfect Délice Tomaten in kleine Stücke schneiden. 


3. Dann etwas Sambal, Olivenöl, Salz und Pfeffer hinzufügen. Das Ganze 3   Minuten bei schwacher Hitze köcheln. 


4. Die Nachos in einen tiefen Teller geben.


5. Die Nachos zusammen mit dem geriebenen Käse für 6 Minuten bei 160 ° C   backen. 


6. Ein Glas Tomatensalsa in in die Mitte der Nachos stellen.


7. Ein wenig Sauerrahm auf die Salsa geben.


8. Mit schwarzen Oliven anrichten.

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Miss Perfect Délice

Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.

La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.

KOKKENS TIPS

Delhaize

Carrefour

OKay

Jumbo

Intermarché

The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary gourmet. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unparalleled in flavor and rightfully our great pride.

Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!

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