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Mini pizza met kip en pesto

Mini pizza au poulet et au pesto

Mini pizza with chicken and pesto

Mini Pizza mit Hähnchen und Pesto

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30 minuten

30 minutes

30 minutes

30 Minuten

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Apero

Apero

Appetiser

Appetithäppchen

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4

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Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Een eenvoudig receptje met ingrediënten die samen een lekker en snel gerechtje vormen. Zo tover je in een mum van tijd een overheerlijke 'pizza baguette' op tafel!

Une recette simple avec des ingrédients qui, ensemble, constituent un plat savoureux et rapide. De cette façon, vous pouvez mettre une délicieuse "pizza baguette" sur la table en un rien de temps !

A simple recipe with ingredients that combine for a tasty and quick dish. This way, you can put a delicious 'pizza baguette' on the table in no time!

Ein einfaches Rezept mit Zutaten, die zusammen ein leckeres und schnelles Gericht ergeben. So zauberen Sie im Handumdrehen ein köstliches 'Pizza-Baguette' auf den Tisch!

Ingredienser
  • Miss Perfect Délice

  • 1 stokbrood

  • 1 kippenborst

  • 100 gram pesto

  • koriander

  • kippenkruiden

    • gemalen mozzarella

  • Miss Perfect Délice

  • 1 baguette

  • 1 chicken breast

  • 100 grams of pesto

  • coriander

  • chicken spices

  • ground mozzarella

  • Miss   Perfect Délice

  • 1 Baguette

  • 1 Hühnerbrust 

  • 100 g Pesto

  • Koriander

  • Hühnergewürz

  • Geraspelter Mozzarella

  • Miss Perfect Délice

  • 1 baguette

  • 1 poitrine de poulet

  • 100 grammes de pesto

  • coriandre

  • épices pour poulet

    • mozzarella moulue

Forberedelse

1. Halveer het stokbrood en snijd het in twee halve stukken.


2. Snijd de kip in hapbare stukjes en begin met bakken op een middelhoog vuur voor ongeveer 4 à 5 minuten aan elke kant. Kruid de kip met wat kippenkruiden. Laat de kip bakken tot deze vanbinnen gaar is en een goudbruin kleurtje heeft.


3. Verwarm de oven voor op 200°.


4. Snij de kerstomaatjes doormidden.


5. Bestrijk de twee halve stukken stokbrood met de pesto, beleg daarna met de kip en de halve kerstomaatjes. Werk af met gemalen mozzarella.


6. Zet in de oven voor 8 à 10 minuten tot de kaas gesmolten is.


7. Werk af met koriander.

1. Halve the baguette and cut it into two half pieces.


2. Cut the chicken into bite-sized pieces and start frying on a medium heat for about 4 to 5 minutes on each side. Season the chicken with some chicken seasoning. Fry the chicken until it is cooked inside and has a golden brown colour.


3. Preheat the oven to 200°.


4. Cut the cherry tomatoes in half.


5. Spread pesto on the two halves of the baguette, then top with the chicken and the cherry tomatoes. Finish off with ground mozzarella.


6. Place in the oven for 8 to 10 minutes until the cheese has melted.


7. Finish with coriander.

1. Couper la baguette en deux et la couper en deux moitiés.


2. Coupez le poulet en petits morceaux et commencez à le faire frire à feu moyen pendant environ 4 à 5 minutes de chaque côté. Assaisonnez le poulet avec de l'assaisonnement pour poulet. Faites frire le poulet jusqu'à ce qu'il soit cuit à l'intérieur et qu'il ait une couleur brun doré.


3. Préchauffez le four à 200°.


4. Coupez les tomates cerises en deux.


5. Répartir le pesto sur les deux moitiés de la baguette, puis recouvrir du poulet et des tomates cerises. Terminer par la mozzarella moulue.


6. Mettez au four pendant 8 à 10 minutes jusqu'à ce que le fromage soit fondu.


7. Terminez avec de la coriandre.

1. Das   Baguette halbieren und es in zwei Hälften schneiden.


2. Das Hähnchen in mundgerechte Stücke schneiden und es bei mittlerer Hitze   etwa 4-5 Minuten auf jeder Seite braten. Etwas Hähnchengewürz hinzufügen. Das Hähnchen   braten lassen, bis es innen gar ist und eine goldbraune Farbe hat.


3. Den Backofen auf 200° vorheizen.


4. Die Kirschtomaten halbieren.


5. Die beiden Baguettehälften mit Pesto bestreichen und mit Hähnchen und   halbe Kirschtomaten belegen. Mit geraspeltem Mozzarella anrichten.


6. Für 8 bis 10 Minuten in den Ofen geben, bis der Käse geschmolzen ist.   


7. Mit Koriander abschmecken.

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Miss Perfect Délice

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