Frittata met Miss Perfect Délice tomaatjes en zaadloze snackpaprika
Frittata aux tomates Miss Perfect Délice et aux poivrons mini sans pépins
Frittata with Miss Perfect Délice tomatoes and seedless snack peppers
Frittata mit Miss Perfect Délice Tomaten und kernlosen Paprikas
40 minuten
40 minutes
40 minutes
40 Minuten
Lunch
Déjeuner
Lunch
Mittagessen
4
Makkelijk
Facile
Easy
Einfach
Dit is de perfecte, gezonde lunch met veel groentjes!
C'est le déjeuner parfait et sain avec beaucoup de légumes !
This is the perfect, healthy lunch with lots of veggies!
Das perfekte, gesunde Mittagessen mit viel Gemüse!
Ingrédients
200g Miss Perfect Délice tomaatjes
6 seedless snackpaprika's Snack Délice
200g cottage cheese
5 eieren
50g babyspinazie
100g feta
150g zwarte olijven
30g verse basilicum
Kruiden: ½ tl paprikapoeder, 1 tl gedroogde oregano, ½ tl chiliflakes, peper en zout
200g Miss Perfect Délice tomatoes
6 seedless Snack Délice mini peppers
200g cottage cheese
5 eggs
50g baby spinach
100g feta cheese
150g black olives
30g fresh basil
Spices: ½ tsp paprika, 1 tsp dried oregano, ½ tsp chili flakes, pepper and salt
200 g Miss Perfect Délice Tomaten
6 kernlose Snackpaprikas Snack Délice
200 g Hüttenkäse
5 Eier
50 g Babyspinat
100 g Feta
150 g schwarze Oliven
30 g frisches Basilikum
Gewürze: ½ TL Paprikapulver, 1 TL getrockneter Oregano, ½ TL Chiliflocken, Pfeffer und Salz
200g de tomates Miss Perfect Délice
6 poivrons mini sans pépins Snack Délice
200g de fromage cottage
5 œufs
50g de jeunes épinards
100g de feta
150g d'olives noires
30g de basilic frais
Épices : ½ cuillère à café de paprika, 1 cuillère à café d'origan séché, ½ cuillère à café de flocons de piment, sel et poivre
Préparation
1. Verwarm de oven voor op 175°.
2. Kluts de eieren met de cottage cheese.
3. Verkruimel de feta over het eimengsel. Breng op smaak met fijngehakte basilicum en alle droge kruiden. Voeg deze toe aan het eimengsel.
4. Snijd de Miss Perfect Délice tomaatjes in 2 en snijd de zaadloze snackpaprika's in kleine blokjes.
5. Snijd vervolgens de spinazie fijn en de zwarte olijven in 2. Voeg dit ook nog toe aan het eimengsel en roer alles goed om.
6. Maak een vel bakpapier een beetje nat en maak er een prop van. Dit is een tip om je bakpapier beter de vorm van de bakvorm te laten aannemen.
7. Giet het eimengsel in de bakvorm.
8. Bak de frittata voor ongeveer 30 min. in de oven tot deze gaar is.
9. Snijd er vervolgens vierkantjes van en bewaar ze evt. in de koelkast voor je lunch een van de dagen.
1. Preheat the oven to 175°.
2. Beat the eggs with the cottage cheese.
3. Crumble the feta over the egg mixture. Season with chopped basil and all the dry herbs. Add these to the egg mixture.
4. Cut the Miss Perfect Délice tomatoes into 2 and cut the seedless snack peppers into small cubes.
5. Then finely chop the spinach and cut the black olives into 2. Add this also to the egg mixture and stir well.
6. Wet a sheet of baking paper a little and make a wad of it. This is a tip to make your baking paper better take the shape of the baking tin.
7. Pour the egg mixture into the baking tin.
8. Bake the frittata for about 30 min in the oven until done.
9. Then cut it into squares and store them in the fridge for your lunch one of these days.
1. Préchauffez le four à 175°.
2. Battez les œufs avec le fromage cottage.
3. Émiettez la feta sur le mélange d'œufs. Assaisonnez avec le basilic haché et toutes les herbes sèches et ajoutez-les au mélange d'œufs.
4. Coupez les tomates Miss Perfect Délice en 2 et les poivrons mini sans pépins en petits dés.
5. Hachez finement les épinards et coupez les olives noires en 2. Ajoutez-les également au mélange d'œufs et mélangez bien.
6. Mouillez un peu une feuille de papier sulfurisé et froissez-la. C'est une astuce pour que votre papier sulfurisé prenne mieux la forme du moule.
7. Versez le mélange d'œufs dans le moule.
8. Faites cuire la frittata pendant environ 30 minutes au four jusqu'à ce qu'elle soit cuite.
9. Découpez ensuite la frittata en carrés et conservez-la au réfrigérateur pour votre déjeuner de l'un de ces jours.
1. Den Backofen auf 175 °C vorheizen.
2. Die Eier mit dem Hüttenkäse verquirlen.
3. Feta über die Eimasse zerkrümeln. Mit gehacktem Basilikum und allen getrockneten Kräutern würzen und unter die Eimasse heben.
4. Die Miss Perfect Délice Tomaten halbieren und die kernlosen Snackpaprikas klein würfeln.
5. Anschließend den Spinat fein schneiden und die schwarzen Oliven halbieren, ebenfalls zur Eimasse geben und gut vermengen.
6. Ein Blatt Backpapier leicht anfeuchten und zu einer Kugel formen. Das ist ein Tipp, damit sich das Backpapier besser an die Form anpasst.
7. Die Eimischung in die Form gießen.
8. Die Frittata ca. 30 Minuten im Ofen backen, bis sie gar ist.
9. Die Frittata in Quadrate schneiden und eventuell im Kühlschrank aufbewahren, um sie an einem der nächsten Tage als Mittagessen zu genießen.
Miss Perfect Délice
Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.
La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.
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Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!