Entrecote met krieltjes en kerstomaatjes
Entrecôte avec pommes de terre grenailles et tomates cerises
Entrecote with baby potatoes and cherry tomatoes
Entrecôte mit Drillingen und Kirschtomaten
45 minuten
45 minutes
45 minutes
45 Minuten
Diner
Dîner
Dinner
Abendessen
4
Makkelijk
Facile
Easy
Einfach
Een eenvoudig gerechtje, perfect voor iedereen die van vlees houdt.
Un plat simple, parfait pour tous les amateurs de viande.
A simple dish, perfect for anyone who loves meat.
Ein einfaches Gericht, perfekt für alle, die Fleisch lieben.
Ingredienser
600g Miss Perfect Délice tomaatjes
800g entrecote
800g krieltjes
Verse bieslook
Kruiden: ½ tl paprikapoeder, 1 tl gedroogde oregano, ½ tl chiliflakes, peper en zout
600g Miss Perfect Délice tomatoes
800g entrecote
800g baby potatoes
Fresh chives
Spices: ½ tsp paprika, 1 tsp dried oregano, ½ tsp chili flakes, pepper and salt
600 g Miss Perfect Délice Tomaten
800 g Entrecote
800 g Drillinge
frischer Schnittlauch
Gewürze: ½ TL Paprikapulver, 1 TL getrockneter Oregano, ½ TL Chiliflocken, Pfeffer und Salz
600 g de tomates Miss Perfect Délice
800 g d'entrecôte
800 g de pommes de terre grenailles
Ciboulette fraîche
Épices : ½ cuillère à café de paprika, 1 cuillère à café d'origan séché, ½ cuillère à café de flocons de piment, poivre et sel
Forberedelse
1. Verwarm de oven voor op 180°.
2. Snijd de krieltjes en kerstomaatjes in 2. Doe deze in een ovenschaal met een scheut olijfolie. Breng op smaak met de kruiden. Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 30 minuten.
3. Smeer de steak in met olijfolie en kruid deze aan beide kanten met peper en zout. Druk de kruiden goed in het vlees voor een extra krokant korstje. Bak de steak in een hete pan met een scheutje olijfolie. Laat het vlees even rusten alvorens het te snijden.
4. Snijd de entrecote in reepjes. Werk af met fijngehakte bieslook. Serveer met de krieltjes en tomaatjes.
1. Preheat the oven to 180°.
2. Cut the baby potatoes and cherry tomatoes into 2. Place in a baking dish with a splash of olive oil. Season to taste with the herbs. Place the baking dish in the oven for about 30 minutes.
3. Coat the steak with olive oil and season it on both sides with salt and pepper. Press the herbs well into the meat for an extra crispy crust. Fry the steak in a hot pan with a dash of olive oil. Let the meat rest for a while before cutting it.
4. Slice the entrecote into strips. Top with chopped chives. Serve with the baby potatoes and tomatoes.
1. Préchauffez le four à 180°.
2. Coupez les pommes de terre grenailles et les tomates cerises en 2. Mettez-les dans un plat à four avec un filet d'huile d'olive. Assaisonnez avec les herbes. Mettez le plat à four au four pendant environ 30 minutes.
3. Enduisez le steak d'huile d'olive, salez et poivrez des deux côtés. Enfoncez bien les herbes dans la viande pour obtenir une croûte plus croustillante. Faites frire le steak dans une poêle chaude avec un filet d'huile d'olive. Laissez la viande reposer un moment avant de la découper.
4. Coupez l'entrecôte en lanières. Garnissez-les de ciboulette hachée. Servez avec les pommes de terre grenailles et les tomates.
1. Den Backofen auf 180° vorheizen.
2. Die Drillinge und die Kirschtomaten halbieren und mit einem Schuss Olivenöl in eine Auflaufform geben. Mit den Kräutern würzen. Die Auflaufform für etwa 30 Minuten in den Ofen stellen.
3. Das Steak mit Olivenöl bestreichen und auf beiden Seiten mit Salz und Pfeffer würzen. Die Kräuter gut in das Fleisch drücken, um eine extra knusprige Kruste zu erhalten. Das Steak in einer heißen Pfanne mit einem Schuss Olivenöl anbraten. Das Fleisch vor dem Anschneiden eine Weile ruhen lassen.
4. Das Entrecôte in Streifen schneiden. Mit gehacktem Schnittlauch bestreuen. Mit den Drillingen und den Tomaten servieren.
Miss Perfect Délice
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KOKKENS TIPS
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