top of page

Bruschetta met mozzarella en tomaat

Bruschetta avec mozzarella et tomate

Bruschetta with mozzarella and tomato

Bruschetta mit Mozarella und Tomate

Middel 5.png

30 minuten

30 minutes

30 minutes

30 Minuten

Middel 8.png

Apero

Apero

Appetiser

Appetithäppchen

Middel 4.png

4

Middel 3.png

Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Zoek je een makkelijk aperohapje voor een relaxte zomeravond met je vrienden? Serveer dan dit typische toastje met mozzarella en tomaat. Zo stop je veel pure, zuiderse smaken in een licht en fris gerecht om te delen.

Vous cherchez un apéritif facile pour une soirée d'été relaxante avec vos amis ? Servez ensuite ce toast typique avec de la mozzarella et de la tomate. Il renferme beaucoup de saveurs pures du Sud dans un plat léger et frais à partager.

Looking for an easy appetiser for a relaxing summer evening with your friends?

Suchst du nach ein einfaches Appetithäppchen für einen entspannten Sommerabend mit Freunden? Serviere dann diesen typischen Toast mit Mozzarella und Tomate. Packt also eine Menge reiner, südlicher Aromen in ein leichtes und frisches Gericht zum Teilen.

Ingredienser
  • Miss Perfect Délice tomaatjes

  • 1 stokbrood

  • 1 bol mozzarella

  • 1/2 teentje knoflook

  • bieslook

  • olijfolie

  • Miss Perfect Délice tomatoes

  • 1 baguette

  • 1 ball of mozzarella

  • 1/2 clove of garlic

  • chives

  • olive oil

  • Miss   Perfect Délice Tomaten

  • 1 Baguette

  • 1 Kugel Mozzarella

  • 1/2 Knoblauchzehe

  • Schnittlauch

  • Olivenöl

  • Miss Perfect Délice tomates

  • 1 baguette

  • 1 boule de mozzarella

  • 1/2 gousse d'ail

  • Ciboulette

  • huile d'olive

Forberedelse

1. Verwarm de oven voor op 225° en bekleed de bakplaat met bakpapier.


2. Snijd het stokbrood schuin aan in 4 lange plakjes van 1,5 cm dik. Besprenkel het met olijfolie. Bak ongeveer 5 minuten in de oven, tot het brood goudbruin en krokant is.


3. Knip de Miss Perfect tomaatjes van de tros. Plaats ze bij in de oven voor een twee minuutjes. 


4. Haal het brood uit de oven en wrijf in met het halve knoflook teentje. Zo krijgt het brood een subtiele knoflook smaak.


5. Beleg het brood met wat mozzarella en schuif het terug in de oven tot de mozzarella gesmolten is.


6. Snijd de bieslook fijn.


7. Beleg de bruschetta met de Miss Perfect tomaatjes en strooi de bieslook eroverheen.


1. Preheat the oven to 225° and line a baking tray with baking paper.


2. Cut the baguette diagonally into 4 long slices of 1.5 cm thick. Sprinkle with olive oil. Bake in the oven for about 5 minutes, until the bread is golden brown and crispy.


3. Cut the Miss Perfect tomatoes from the vine. Place them in the oven for another two minutes. 


4. Remove the bread from the oven and rub in half the garlic clove. This gives the bread a subtle garlic flavour.


5. Top the bread with some mozzarella and slide it back into the oven until the mozzarella has melted.


6. Finely chop the chives.


7. Top the bruschetta with the Miss Perfect tomatoes and sprinkle the chives over them.

1. Préchauffer le four à 225° et recouvrir une plaque à pâtisserie de papier sulfurisé.


2. Coupez la baguette en diagonale en 4 longues tranches de 1,5 cm d'épaisseur. Arrosez d'huile d'olive. Faites cuire au four pendant environ 5 minutes, jusqu'à ce que le pain soit doré et croustillant.


3. Coupez les tomates Miss Perfect de la vigne. Mettez-les au four pendant encore deux minutes. 


4. Retirez le pain du four et frottez-y la moitié de la gousse d'ail. Cela donne au pain une subtile saveur d'ail.


5. Recouvrez le pain d'un peu de mozzarella et remettez-le dans le four jusqu'à ce que la mozzarella ait fondu.


6. Hacher finement la ciboulette.


7. Garnissez la bruschetta avec les tomates Miss Perfect et saupoudrez la ciboulette.

1.   Zuerst den Ofen auf 225 °C Grad vorheizen und das Backblech mit Backpapier   auslegen.


2. Das Baguette diagonal in 4 lange Scheiben zu 1,5 cm dick schneiden. Die   Baguettes etwas mit Olivenöl bestreichen. Im Ofen etwa 5 Minuten backen, bis   das Brot goldbraun und knusprig ist. 


3. Schneide die Miss Perfect Tomaten von der Rispe ab. Lege sie für etwa   zwei Minuten mit in den Ofen.


4. Das Brot aus dem Ofen nehmen und mit einer halben Knoblauchzehe   bestreichen. Dadurch erhält das Brot ein feines Knoblaucharoma. 


5. Das Brot mit etwas Mozzarella belegen und wieder im Ofen schieben, bis   der Mozzarella geschmolzen ist.


6. Den Schnittlauch fein hacken.


7. Die Bruschetta mit den Miss Perfect Tomaten belegen und den Schnittlauch   darüber streuen.

Yoom Délice.png

Miss Perfect Délice

Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.

La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les connaisseurs culinaires. Délicieusement sucré, juteux et intense. Il s'agit du meilleur produit de sa catégorie, primé, au goût inégalé, dont nous sommes à juste titre fiers et heureux.

KOKKENS TIPS

Delhaize

Carrefour

OKay

Jumbo

Intermarché

The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary connoisseur. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unequalled in taste and rightfully our pride and joy.

Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!

bottom of page