top of page

Tataki van rund

Tataki de bœuf

Beef tataki

Tataki vom Rind

Middel 5.png

50 minuten

50 minutes

50 minutes

50 Minuten

Middel 8.png

Diner

Dîner

Dinner

Abendessen

Middel 4.png

4

Middel 3.png

Gemiddeld

Moyenne

Average

Mittel

Dit gerecht met rundvlees en gekonfijte tomaten, afgewerkt met een Aziatische vinaigrette, biedt een perfecte balans van smaken. De malse plakken rundvlees, de zoete tomaten en de frisse kruiden maken het tot een verfijnde smaakbeleving.

Ce plat de bœuf avec des tomates confites, accompagné d'une vinaigrette asiatique, offre un parfait équilibre de saveurs. Les tranches tendres de bœuf, les tomates sucrées et les herbes fraîches créent une expérience gustative raffinée.

This dish with beef and confit tomatoes, finished with an Asian vinaigrette, offers a perfect balance of flavors. The tender beef slices, sweet tomatoes, and fresh herbs make it a refined taste experience.

Dieses Gericht mit Rindfleisch und confierten Tomaten, verfeinert mit asiatischer Vinaigrette, bietet eine perfekte Balance der Aromen. Die zarten Rindfleischscheiben, süßen Tomaten und frischen Kräuter schaffen ein raffiniertes Geschmackserlebnis.

Inhaltsstoffe
  • 400 g Picanha

  • 300g Miss Perfect Délice tricolore

  • Gepoft Sesamzaad

  • Koriander

  • Dragon

  • 5 cl Soja Saus

  • Gember

  • 5 cl Dashi

  • Shiraza

  • 10 cl Sushi Azijn

  • Vissaus

  • 1 Rode Ui

  • 2 Limoenen

  • 400g Picanha

  • 200g Miss Perfect Délice tricolore

  • Puffed sesame seeds

  • Coriander

  • Tarragon

  • 5 cl soy sauce

  • Ginger

  • 5 cl dashi

  • Shiraza

  • 10 cl sushi vinegar

  • Fish sauce

  • 1 red onion

  • 2 limes

  • 400g Picanha

  • 200g Miss Perfect Délice tricolore

  • Gepuffter Sesam

  • Koriander

  • Estragon

  • 5 cl Sojasauce

  • Ingwer

  • 5 cl Dashi

  • Shiraza

  • 10 cl Sushi-Essig

  • Fischsauce

  • 1 rote Zwiebel

  • 2 Limetten

  • 400g Picanha

  • 200g Miss Perfect Délice tricolore

  • Graines de sésame soufflées

  • Coriandre

  • Estragon

  • 5 cl de sauce soja

  • Gingembre

  • 5 cl de dashi

  • Shiraza

  • 10 cl de vinaigre de sushi

  • Sauce de poisson

  • 1 oignon rouge

  • 2 citrons verts

Vorbereitung

KONFIJT DE TOMATEN

1. 20 Miss Perfect Délice tricolore door elkaar.


2. Leg de tomaten 10 seconden in kokend water, daarna in ijswater en verwijder de schil.


3. Plaats ze deze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 100 graden met olijfolie, peper en zout.


AZIATISCHE VINAIGRETTE

4. Meng de soja saus, dashi en sushi azijn.


5. Doe hier 1 koffielepel Shiraza bij, 2 plakjes gember, de stengels van de koriander; het sap van 1 limoen en 1 koffielepel vissaus.


6.Laat dit opkoken en afkoelen.


RUNDVLEES

7. Bak het rundvlees kort (dit hoeft niet warm te zijn vanbinnen), snij het in dunne plakken en maak een mooie balk op het bord. 


8. Dresseer hier de gekonfijte tomaten bij, snijd de overgebleven tomaten doormidden en verdeel deze mooi. 


9. Verdeel daarna enkele dungesneden ringen rode ui over de borden en kruid alles met zout en peper. 


10. Werk af met een paar toefjes zure room en de zesten van limoen. 


11. Werk af met de koriander en dragon en serveer er de Aziatische vinaigrette bij.

ONFIT THE TOMATOES

1. Mix 20 Miss Perfect Délice tricolore.


2. Blanch the tomatoes in boiling water for 10 seconds, then transfer them to ice water and remove the skin.


3. Place them in a preheated oven at 100 degrees for 30 minutes with olive oil, pepper, and salt.


ASIAN VINAIGRETTE

4. Mix the soy sauce, dashi, and sushi vinegar.


5. Add 1 teaspoon of shiraza, 2 slices of ginger, the coriander stems, the juice of 1 lime, and 1 teaspoon of fish sauce.


6. Bring to a boil and let it cool.


BEEF

7. Sear the beef briefly (it does not need to be warm inside), slice it into thin pieces, and arrange them in a neat strip on the plate.


8. Place the confit tomatoes alongside, cut the remaining tomatoes in half, and distribute them nicely.


9. Then, add a few thin rings of red onion and season everything with salt and pepper.


10 .Finish with a few dollops of sour cream and lime zest.


11. Garnish with coriander and tarragon, and serve with the Asian vinaigrette.

CONFIRE LES TOMATES

1. Mélangez 20 Miss Perfect Délice tricolores.


2. Plongez les tomates 10 secondes dans l’eau bouillante, puis dans de l’eau glacée et retirez la peau.


3. Placez-les pendant 30 minutes dans un four préchauffé à 100 degrés avec de l’huile d’olive, du poivre et du sel.


VINAIGRETTE ASIATIQUE

4. Mélangez la sauce soja, le dashi et le vinaigre de sushi.


5. Ajoutez 1 cuillère à café de shiraza, 2 tranches de gingembre, les tiges de coriandre, le jus d’un citron vert et 1 cuillère à café de sauce de poisson.


6. Portez à ébullition puis laissez refroidir.


BOEUF

7. Saisissez rapidement le bœuf (il ne doit pas être chaud à l’intérieur), coupez-le en fines tranches et disposez-le en une belle ligne sur l’assiette.


8. Dressez dessus les tomates confites, coupez les tomates restantes en deux et répartissez-les harmonieusement.


9. Ajoutez ensuite quelques fines rondelles d’oignon rouge et assaisonnez le tout avec du sel et du poivre.


10. Terminez avec quelques touches de crème aigre et des zestes de citron vert.


11. Ajoutez quelques feuilles de coriandre et d’estragon et servez avec la vinaigrette asiatique.

DIE TOMATEN KONFIEREN

1. 20 Miss Perfect Délice tricolore mischen.


2. Die Tomaten 10 Sekunden in kochendes Wasser tauchen, dann in Eiswasser legen und die Haut entfernen.


3. Legen Sie sie für 30 Minuten in einen vorgeheizten Ofen bei 100 Grad mit Olivenöl, Pfeffer und Salz.


ASIATISCHE VINAIGRETTE

4. Sojasauce, Dashi und Sushi-Essig vermengen.


5. 1 Teelöffel Shiraza, 2 Ingwerscheiben, die Korianderstiele, den Saft einer  Limette und 1 Teelöffel Fischsauce hinzufügen.


6. Zum Kochen bringen und abkühlen lassen.


RINDFLEISCH

7. Das Rindfleisch kurz anbraten (es muss innen nicht warm sein), in dünne Scheiben schneiden und in einer schönen Linie auf dem Teller anrichten.


8. Die konfierten Tomaten dazugeben, die restlichen Tomaten halbieren und schön verteilen.


9. Dann einige dünne Ringe rote Zwiebel hinzufügen und alles mit Salz und Pfeffer würzen.


10. Mit ein paar Tupfen Sauerrahm und Limettenzesten garnieren.


11. Mit Koriander und Estragon abrunden und mit der asiatischen Vinaigrette servieren.

Yoom Délice.png

Miss Perfect Délice

Het ultieme smaaktomaatje, speciaal ontwikkeld voor de culinaire fijnproever. Heerlijk zoet, sappig en intens. Het is de bekroonde beste in zijn soort, ongeëvenaard in smaak en met recht onze grote trots.

La tomate au goût ultime, spécialement développée pour les gourmets. Délicieusement sucrée, juteuse et intense. C'est la meilleure de son genre, primée, d'une saveur inégalée et à juste titre notre grande fierté.

WO KAUFEN?

Delhaize

Carrefour

OKay

Jumbo

Intermarché

The ultimate taste tomato, specially developed for the culinary gourmet. Deliciously sweet, juicy and intense. It is the award-winning best of its kind, unparalleled in flavor and rightfully our great pride.

Diese Tomate ist außerordentlich aromatisch und besonders für Feinschmecker entwickelt. Herrlich süß, saftig und intensiv. Sie ist als die Beste ihrer Art prämiert und unerreicht im Geschmack. Wir sind zu Recht sehr stolz auf sie!

bottom of page