Mini pizza met kip en pesto
Mini pizza au poulet et au pesto
Mini pizza with chicken and pesto
Mini Pizza mit Hähnchen und Pesto
30 minuten
30 minutes
30 minutes
30 Minuten
Apero
Apero
Appetiser
Appetithäppchen
4
Makkelijk
Facile
Easy
Einfach
Een eenvoudig receptje met ingrediënten die samen een lekker en snel gerechtje vormen. Zo tover je in een mum van tijd een overheerlijke 'pizza baguette' op tafel!
Une recette simple avec des ingrédients qui, ensemble, constituent un plat savoureux et rapide. De cette façon, vous pouvez mettre une délicieuse "pizza baguette" sur la table en un rien de temps !
A simple recipe with ingredients that combine for a tasty and quick dish. This way, you can put a delicious 'pizza baguette' on the table in no time!
Ein einfaches Rezept mit Zutaten, die zusammen ein leckeres und schnelles Gericht ergeben. So zauberen Sie im Handumdrehen ein köstliches 'Pizza-Baguette' auf den Tisch!
Inhaltsstoffe
Miss Perfect Délice
1 stokbrood
1 kippenborst
100 gram pesto
koriander
kippenkruiden
gemalen mozzarella
Miss Perfect Délice
1 baguette
1 chicken breast
100 grams of pesto
coriander
chicken spices
ground mozzarella
Miss Perfect Délice
1 Baguette
1 Hühnerbrust
100 g Pesto
Koriander
Hühnergewürz
Geraspelter Mozzarella
Miss Perfect Délice
1 baguette
1 poitrine de poulet
100 grammes de pesto
coriandre
épices pour poulet
mozzarella moulue
Vorbereitung
1. Halveer het stokbrood en snijd het in twee halve stukken.
2. Snijd de kip in hapbare stukjes en begin met bakken op een middelhoog vuur voor ongeveer 4 à 5 minuten aan elke kant. Kruid de kip met wat kippenkruiden. Laat de kip bakken tot deze vanbinnen gaar is en een goudbruin kleurtje heeft.
3. Verwarm de oven voor op 200°.
4. Snij de kerstomaatjes doormidden.
5. Bestrijk de twee halve stukken stokbrood met de pesto, beleg daarna met de kip en de halve kerstomaatjes. Werk af met gemalen mozzarella.
6. Zet in de oven voor 8 à 10 minuten tot de kaas gesmolten is.
7. Werk af met koriander.
1. Halve the baguette and cut it into two half pieces.
2. Cut the chicken into bite-sized pieces and start frying on a medium heat for about 4 to 5 minutes on each side. Season the chicken with some chicken seasoning. Fry the chicken until it is cooked inside and has a golden brown colour.
3. Preheat the oven to 200°.
4. Cut the cherry tomatoes in half.
5. Spread pesto on the two halves of the baguette, then top with the chicken and the cherry tomatoes. Finish off with ground mozzarella.
6. Place in the oven for 8 to 10 minutes until the cheese has melted.
7. Finish with coriander.
1. Couper la baguette en deux et la couper en deux moitiés.
2. Coupez le poulet en petits morceaux et commencez à le faire frire à feu moyen pendant environ 4 à 5 minutes de chaque côté. Assaisonnez le poulet avec de l'assaisonnement pour poulet. Faites frire le poulet jusqu'à ce qu'il soit cuit à l'intérieur et qu'il ait une couleur brun doré.
3. Préchauffez le four à 200°.
4. Coupez les tomates cerises en deux.
5. Répartir le pesto sur les deux moitiés de la baguette, puis recouvrir du poulet et des tomates cerises. Terminer par la mozzarella moulue.
6. Mettez au four pendant 8 à 10 minutes jusqu'à ce que le fromage soit fondu.
7. Terminez avec de la coriandre.
1. Das Baguette halbieren und es in zwei Hälften schneiden.
2. Das Hähnchen in mundgerechte Stücke schneiden und es bei mittlerer Hitze etwa 4-5 Minuten auf jeder Seite braten. Etwas Hähnchengewürz hinzufügen. Das Hähnchen braten lassen, bis es innen gar ist und eine goldbraune Farbe hat.
3. Den Backofen auf 200° vorheizen.
4. Die Kirschtomaten halbieren.
5. Die beiden Baguettehälften mit Pesto bestreichen und mit Hähnchen und halbe Kirschtomaten belegen. Mit geraspeltem Mozzarella anrichten.
6. Für 8 bis 10 Minuten in den Ofen geben, bis der Käse geschmolzen ist.
7. Mit Koriander abschmecken.
Miss Perfect Délice
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