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Frittata met Miss Perfect Délice tomaatjes en zaadloze snackpaprika

Frittata aux tomates Miss Perfect Délice et aux poivrons mini sans pépins

Frittata with Miss Perfect Délice tomatoes and seedless snack peppers

Frittata mit Miss Perfect Délice Tomaten und kernlosen Paprikas

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40 minuten

40 minutes

40 minutes

40 Minuten

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Lunch

Déjeuner

Lunch

Mittagessen

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4

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Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Dit is de perfecte, gezonde lunch met veel groentjes!

C'est le déjeuner parfait et sain avec beaucoup de légumes !

This is the perfect, healthy lunch with lots of veggies!

Das perfekte, gesunde Mittagessen mit viel Gemüse!

Inhaltsstoffe
  • 200g Miss Perfect Délice tomaatjes

  • 6 seedless snackpaprika's Snack Délice

  • 200g cottage cheese

  • 5 eieren

  • 50g babyspinazie

  • 100g feta

  • 150g zwarte olijven

  • 30g verse basilicum

  • Kruiden: ½ tl paprikapoeder, 1 tl gedroogde oregano, ½ tl chiliflakes, peper en zout

  • 200g Miss Perfect Délice tomatoes

  • 6 seedless Snack Délice mini peppers

  • 200g cottage cheese

  • 5 eggs

  • 50g baby spinach

  • 100g feta cheese

  • 150g black olives

  • 30g fresh basil

  • Spices: ½ tsp paprika, 1 tsp dried oregano, ½ tsp chili flakes, pepper and salt

  • 200 g Miss Perfect Délice Tomaten

  • 6 kernlose Snackpaprikas Snack Délice

  • 200 g Hüttenkäse

  • 5 Eier

  • 50 g Babyspinat

  • 100 g Feta

  • 150 g schwarze Oliven

  • 30 g frisches Basilikum

  • Gewürze: ½ TL Paprikapulver, 1 TL   getrockneter Oregano, ½ TL Chiliflocken, Pfeffer und Salz

  • 200g de tomates Miss Perfect Délice

  • 6 poivrons mini sans pépins Snack Délice

  • 200g de fromage cottage

  • 5 œufs

  • 50g de jeunes épinards

  • 100g de feta

  • 150g d'olives noires

  • 30g de basilic frais

  • Épices : ½ cuillère à café de paprika, 1 cuillère à café d'origan séché, ½ cuillère à café de flocons de piment, sel et poivre

Vorbereitung

1. Verwarm de oven voor op 175°.


2. Kluts de eieren met de cottage cheese.


3. Verkruimel de feta over het eimengsel. Breng op smaak met fijngehakte basilicum en alle droge kruiden. Voeg deze toe aan het eimengsel.


4. Snijd de Miss Perfect Délice tomaatjes in 2 en snijd de zaadloze snackpaprika's in kleine blokjes.


5. Snijd vervolgens de spinazie fijn en de zwarte olijven in 2. Voeg dit ook nog toe aan het eimengsel en roer alles goed om.


6. Maak een vel bakpapier een beetje nat en maak er een prop van. Dit is een tip om je bakpapier beter de vorm van de bakvorm te laten aannemen.


7. Giet het eimengsel in de bakvorm.


8. Bak de frittata voor ongeveer 30 min. in de oven tot deze gaar is.


9. Snijd er vervolgens vierkantjes van en bewaar ze evt. in de koelkast voor je lunch een van de dagen.

1. Preheat the oven to 175°.


2. Beat the eggs with the cottage cheese.


3. Crumble the feta over the egg mixture. Season with chopped basil and all the dry herbs. Add these to the egg mixture.


4. Cut the Miss Perfect Délice tomatoes into 2 and cut the seedless snack peppers into small cubes.


5. Then finely chop the spinach and cut the black olives into 2. Add this also to the egg mixture and stir well.


6. Wet a sheet of baking paper a little and make a wad of it. This is a tip to make your baking paper better take the shape of the baking tin.


7. Pour the egg mixture into the baking tin.


8. Bake the frittata for about 30 min in the oven until done.


9. Then cut it into squares and store them in the fridge for your lunch one of these days.

1. Préchauffez le four à 175°.


2. Battez les œufs avec le fromage cottage.


3. Émiettez la feta sur le mélange d'œufs. Assaisonnez avec le basilic haché et toutes les herbes sèches et ajoutez-les au mélange d'œufs.


4. Coupez les tomates Miss Perfect Délice en 2 et les poivrons mini sans pépins en petits dés.


5. Hachez finement les épinards et coupez les olives noires en 2. Ajoutez-les également au mélange d'œufs et mélangez bien.


6. Mouillez un peu une feuille de papier sulfurisé et froissez-la. C'est une astuce pour que votre papier sulfurisé prenne mieux la forme du moule.


7. Versez le mélange d'œufs dans le moule.


8. Faites cuire la frittata pendant environ 30 minutes au four jusqu'à ce qu'elle soit cuite.


9. Découpez ensuite la frittata en carrés et conservez-la au réfrigérateur pour votre déjeuner de l'un de ces jours.

1. Den Backofen auf 175 °C vorheizen.


2. Die Eier mit dem Hüttenkäse   verquirlen.


3. Feta über die Eimasse zerkrümeln. Mit   gehacktem Basilikum und allen getrockneten Kräutern würzen und unter die   Eimasse heben.


4. Die Miss Perfect Délice Tomaten   halbieren und die kernlosen Snackpaprikas klein würfeln.


5. Anschließend den Spinat fein   schneiden und die schwarzen Oliven halbieren, ebenfalls zur Eimasse geben und   gut vermengen.


6. Ein Blatt Backpapier leicht   anfeuchten und zu einer Kugel formen. Das ist ein Tipp, damit sich das   Backpapier besser an die Form anpasst.


7. Die Eimischung in die Form gießen.


8. Die Frittata ca. 30 Minuten im Ofen   backen, bis sie gar ist.


9. Die Frittata in Quadrate schneiden   und eventuell im Kühlschrank aufbewahren, um sie an einem der nächsten Tage   als Mittagessen zu genießen.

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Miss Perfect Délice

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