top of page
Vacaturefoto_DenBerk_48.jpg

Werknemer aan het woord

Steven van Geel: Technieker

In augustus heb ik de stap gezet naar Den Berk Délice, na enkele jaren in de tuinaanleg was ik toe aan iets nieuws. Deze job bij Den Berk kwam als geroepen, vanaf mijn eerste bezoek was ik aangenaam verrast door de aangename dynamiek die er hing. Mijn eerste indrukken waren zeer positief. En die indruk is de eerste maanden enkel maar versterkt.


Hier wordt verwacht dat je probleemoplossend kan meewerken aan het bedrijf.

Als technieker kom je in een jong, dynamisch team dat progressief en ruimdenkend is, hier wordt verwacht dat je probleemoplossend kan meewerken aan het bedrijf. Dit maakt dat ik een enorm afwisselend job heb en elke dag uitgedaagd wordt. De meest voorkomende taken zijn werken aan gasmotoren, werken aan elektrische installaties, repareren van waterleidingen en vervangen van mengkleppen of waterpompen. Maar iedere dag is anders, waardoor ik me nooit verveel en nooit stilsta.


In de eerste maanden kreeg ik de tijd om mezelf te ontplooien en mezelf in te werken in de specificaties van mijn job. Bij vragen staat er steeds iemand klaar om me te helpen.


Kortom ik heb geen spijt van mijn overstap naar Den Berk en hoop hier nog vele jaren te blijven. Ik kijk er naar uit om dit steeds groeiende bedrijf op technisch vlak te blijven ondersteunen. Ik ben benieuwd wat de toekomst op Den Berk mij nog allemaal gaat bieden.
303 weergaven0 opmerkingen

Ook interessant om te lezen

bottom of page