top of page
Miss Perfect Délice.jpg

News & Stories

Anke Maes: Coördinator Talent & Training

In 2009 maakte ik voor het eerst kennis met de tomatensector. Nog niet bij Den Berk Délice, maar bij de overburen, ging ik voor het eerst aan de slag met de coaching en opleiding van meewerkende ploegbazen binnen de teeltsector. Er was een duidelijke klik van bij de start. Het respect voor de medewerkers en de eigenheid van de sector, werd in de komende jaren alleen maar groter. Het netwerk van ‘mijn tomatenboeren’ bleef actief en groeien. Zo kwam ik ook als trainer/coach hier in huis terecht.


Het netwerk van 'mijn tomatenboeren' bleef actief en groeien.

Het was de gedrevenheid van de organisatie, om actief en bewust in te zetten op een gedragen personeelsbeleid voor een heel divers team in beweging, die maakte dat ik in januari 2021 de overstap naar Den Berk Délice maakte.


Het ondersteunen van mensen en organisaties om zo verschil te kunnen maken in hun opleiding of groei, is steeds de rode draad geweest doorheen mijn loopbaan. Eerst binnen de hulpverlening, nadien in een actievere rol als trainer, coach of externe procesbegeleider bij I-Diverso. In mijn rol van HR coördinator bij Den Berk Délice zet ik deze ervaring nu in, om samen met en als back-up van het team, vorm te geven aan dat personeelsbeleid op maat.


Gedrevenheid, passie en een honger naar kennis en ondersteuning: zijn voor mij woorden die het team het best omschrijven.

De basis van het beleid kreeg vorm in 2021 en de eerste concrete stappen werden gezet. In 2022 wordt er verder gesleuteld aan de uitvoering en zichtbaarheid. Niet alleen op het kaderniveau, maar op alle werkvloeren, op alle locaties. De bredere uitrol van de onthaalprocedure, het verder vorm geven van de opleidingen en het taalbeleid, het zichtbaar maken van verwachtingen, rollen en groeipaden binnen de organisatie, … Het zijn maar enkele voorbeelden.


Dit is een ambitieus plan en de uitdagingen zijn nog steeds groot, maar wat ben ik trots op het team waarin ik terecht gekomen ben. De open- en bereidheid om samen aan de slag te gaan is groot.


Gedrevenheid, passie en een honger naar kennis en ondersteuning: zijn voor mij woorden die het team best omschrijven.


Elkaar (blijven) zien, erkennen en groeien in communicatie is mijn wens aan iedereen voor dit nieuwe jaar :)

Op naar een super vervolg …

425 weergaven1 opmerking

1件のコメント


ゲスト
2022年2月16日

Dit is de Anke die ik ken. Een fantastische persoonlijkheid, iemand om naar op te kijken als collega, heel erg creatief en rekening houdend met ieders zijn belangen. Ik ben zo blij dat je uw plekje hebt gevonden.

Doe zo verder!

いいね!
bottom of page