top of page
Vacaturefoto_DenBerk_48.jpg

Werknemer aan het woord

Alexander Van De Mierop: Assistent Loods

In 1992 starten mijn ouders met het runnen van een tomatenbedrijf in Rijkevorsel. Vanaf kleins af aan bracht ik mijn tijd door tussen de tomaten. Op jonge leeftijd wist ik nooit echt wat ik wilde. Doordat ik mee betrokken werd in de tomatenwereld, werd op latere leeftijd duidelijk dat ik een toekomst zag in de tomatenserres. Meer bepaald in de arbeidsgerichte handelingen en het logistieke gedeelte.


Maar door dit meer en meer te doen, ben ik hier sterker uitgekomen en is mijn sociale kant enorm geëvolueerd.

Op mijn 17-jarige leeftijd heb ik mijn schoolcarrière vervroegd afgerond. Ik ben meteen aan de slag gegaan bij Den Berk Délice, waar ik op deze moment nog geen seconde spijt van heb. Ik ben gestart als normale arbeider. Intussen ben ik opgegroeid tot assistent in de sorteerloods van Truyenberg. Mijn job is héél gevarieerd en leerrijk. Het gaat van opleiden en controleren van nieuwe mensen, het bestellen van verpakkingen, het opvolgen van de bestellingen tot ervoor zorgen dat onze tomaten met de beste kwaliteit klaarstaan voor onze klanten. Bovendien help ik mee met verschillende arbeidshandelingen in de serre. Ook volg ik alle machines goed op, zodat we de hele dag zonder problemen kunnen blijven draaien.Op zeer korte termijn heb ik geleerd om echt zelfstandiger te werk te gaan. Dit is een enorm pluspunt waar ik zeker en vast al veel uit geleerd heb. Als jongste van de groep was het in het begin niet eenvoudig om personen aan te sturen die enkele jaren ouder zijn dan mezelf. Maar door dit meer en meer te doen, ben ik hier sterker uitgekomen en is mijn sociale kant enorm geëvolueerd.

Als jonkie voel ik me hier helemaal thuis.

Den Berk Délice is naar mijn mening een warm bedrijf. Zorg dragen voor het personeel en het team versterken, dat is waar dit bedrijf naar streeft. Den Berk Délice biedt allerlei verschillende kansen voor iedereen. Als jonkie voel ik me hier helemaal thuis. Ik krijg enorm veel uitdagingen en ben zeer ambitieus om steeds het maximale eruit te halen. Ik kijk er dus enorm hard naar uit om te ontdekken wat de toekomst nog te bieden heeft!

678 weergaven0 opmerkingen

Ook interessant om te lezen

bottom of page